Ανανεωμένες εκδόσεις Volvo S90 και V90

Ανανεωμένες εκδόσεις Volvo S90 και V90

Ανανεωμένες εκδόσεις Volvo S90 και V90

Ανανεωμένες εκδόσεις Volvo S90 και V90
Ανανεωμένες εκδόσεις Volvo S90 και V90

Η Volvo Cars αποκάλυψε τις ανανεωμένες εκδόσεις Volvo S90 και V90, συμπεριλαμβανομένου και του ηχητικού συστήματος από τους Bowers και Wilkins.

 

VOLVO V90

VOLVO V90

 

Πραγματοποιώντας μια ευρύτερη αναβάθμιση των μοντέλων της, η Volvo τα διαθέτει πλέον με κινητήρες υβριδικού συστήματος. Με αυτό τον τρόπο ενισχύει την πορεία της προς την μελλοντική μετακίνηση.

 

Εξωτερικός σχεδιασμός

 

Από την άποψη του εξωτερικού σχεδιασμού, οι σχεδιαστές της Volvo έχουν εισαγάγει μια σειρά από βελτιώσεις. Αυτές αφορούν τόσο στο μπροστινό, όσο και στο πίσω μέρος των S90 και V90. Μάλιστα συμπεριλαμβάνονται νέα φώτα ομίχλης, νέος σχεδιασμός σπόιλερ και νέος κάτω προφυλακτήρας.

 

Στο V90 και V90 Cross Country, το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι ένα ολοκαίνουργιο οπίσθιο φωτιστικό σχέδιο. Αυτό περιλαμβάνει πλήρες φωτισμό με υπογραφή LED και έναν διαδοχικό δείκτη στροφής. Μια σειρά από νέα εξωτερικά χρώματα και επιλογές τροχών βελτιώνουν επιπλέον τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

 

Εσωτερικό

 

Στο εσωτερικό, ένα αναβαθμισμένο σύστημα ήχου Bowers και Wilkins παρουσιάζει ακόμα καλύτερη εμπειρία ήχου στο αυτοκίνητο. Αυτό χάρη σε νέα χαρακτηριστικά όπως ο αναβαθμισμένος ενισχυτής, η αυτόματη ακύρωση θορύβου οχήματος και μια νέα ρύθμιση που μιμείται τον ήχο του αγαπημένου σας τζαζ κλαμπ.

 

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό είναι το Advanced Air Cleaner με αισθητήρα σωματιδίων PM 2.5. Αναπτύχθηκε αρχικά για την κινεζική αγορά και πλέον ξετυλίγεται παγκοσμίως, επιτρέποντας στους οδηγούς να παρακολουθούν την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό μέσω της κεντρικής οθόνης. Εάν είναι επιθυμητό, το Advanced Air Cleaner μπορεί να καθαρίσει τον αέρα καμπίνας σχεδόν όλων των μικροσκοπικών σωματιδίων μέσα σε λίγα λεπτά.

 

Τόσο το νέο σύστημα ήχου Bowers & Wilkins όσο και η τεχνολογία Advanced Air Cleaner είναι πλέον διαθέσιμα σε όλα τα μοντέλα των 90 και 60 Series που βασίζονται στην κλιμακωτή αρχιτεκτονική προϊόντων (SPA).

 

Όλα τα μοντέλα της σειράς 90 και 60 διαθέτουν επίσης διπλά σημεία φόρτισης USB-C στο πίσω μέρος. Η λειτουργία ασύρματης φόρτισης για smartphones, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο μικρό XC40, είναι πλέον διαθέσιμη και στις περισσότερες παραλλαγές των σειρών 90 και 60.

 

Volvo S90

Volvo S90

 

Με ήπια υβριδική τεχνολογία

 

Η ήπια υβριδική τεχνολογία η οποία παρουσιάστηκε πρώτα στα XC90 και XC60, είναι πλέον διαθέσιμη σε όλα τα άλλα αυτοκίνητα της σειράς 90 και της σειράς 60. Επίσης είναι διαθέσιμη και στο XC40. Οι ήπιες υβριδικές επιλογές κίνησης στο V90 Cross Country αντιπροσωπεύουν μάλιστα τις πρώτες ηλεκτροκίνητες παραλλαγές στην ιστορία της σειράς Cross Country.

 

Τα ήπια υβριδικά οχήματα της Volvo Cars προσφέρουν στους οδηγούς έως 15% εξοικονόμηση καυσίμου. Ταυτόχρονα μειώνουν κατά πολύ τις εκπομπές CO2.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...