Δώρα καρδιάς από τη MINI

Δώρα καρδιάς από τη MINI

Δώρα καρδιάς από τη MINI

Δώρα καρδιάς από τη MINI
Δώρα καρδιάς από τη MINI

Δώρα καρδιάς από τη MINI, με την εταιρεία να παρουσιάζει προτάσεις Lifestyle Collection για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Mini gifts

Mini gifts

 

Το να θέλουμε να χαρίζουμε χαρά στους αγαπημένους μας, προσφέροντάς τους δώρα διαλεγμένα με περισσή φροντίδα, είναι κάτι που δεν έχει εποχή. Μία ιδιαίτερα δημοφιλής περίοδος ανταλλαγής δώρων είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

 

 

Η MINI Lifestyle Collection περιέχει ενδιαφέρουσες εναλλακτικές προτάσεις για να αποφύγετε τις ευχετήριες κάρτες, τα σοκολατάκια και τα λουλούδια.

 

 

Κλασικό στυλ και μοντέρνα εμφάνιση

 

 

Υλικά υψηλής ποιότητας, κατασκευή υψηλής ακρίβειας και εκφραστική σχεδίαση είναι το σήμα κατατεθέν των ειδών ένδυσης της MINI Lifestyle Collection. Σε κλασικό στυλ και με μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς, το Ανδρικό MINI Colour Block Wordmark T-Shirt (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 32€) είναι ένα κομψό ρούχο για κάθε περίσταση.

 

 

Κοντά μανίκια, στρογγυλή λαιμόκοψη και ίσιο στρίφωμα δημιουργούν μία παραδοσιακή γραμμή. Γκρι T-shirt από 100% βαμβάκι σε ποιότητα ζέρσεΐ με λογότυπο MINI μπροστά, σε έντονο Coral ή Black φόντο. Η σχεδίαση του Γυναικείου MINI Wordmark T-Shirt (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 32€) είναι χαλαρή και ξεχωριστή. Απόχρωση Coral, από 100% βαμβάκι, ποιότητας ζέρσεΐ. Το λογότυπο MINI μπροστά σε ίδια απόχρωση προσδίδει μία νότα μοναδικότητας. 

 

 

Το γυναικείο φούτερ MINI Logo Patch Sweatshirt (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 82€) διατίθεται σε ζωηρή Coral απόχρωση. Το κομψό φούτερ με κουκούλα αποτελείται από 100% βαμβάκι και συνδυάζει γνήσια αίσθηση MINI με υψηλό επίπεδο άνεσης. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κλασικού φούτερ είναι κουκούλα με κορδόνι, τσέπη καγκουρό και λογότυπο MINI σε μαύρο φόντο.

 

 

Κομψότητα και πρακτικότητα στα ταξίδια.

 

 

Τα είδη ταξιδιού και τα αξεσουάρ της MINI Lifestyle Collection χαρίζουν μία στιλάτη εμφάνιση. Το MINI Trolley (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 180€) σε Coral χρώμα, είναι μία ανθεκτική σκληρή βαλίτσα με λογότυπο MINI στο εμπρός τμήμα.

 

 

Με χωρητικότητα 76 λίτρων, τέσσερα ροδάκια, τηλεσκοπική λαβή, αδιάβροχο φερμουάρ και κλειδαριά TSA, παρέχει ασφάλεια και άνεση στο ταξίδι. Στο εσωτερικό, το MINI Trolley περιλαμβάνει πρακτικές θήκες, ιμάντες πρόσδεσης και μία αφαιρούμενη θήκη με φερμουάρ.

 

 

Το σημειωματάριο MINI Cloth-bound Notebook (Προτεινόμενη τιμή λιανικής 13€), ένα ακόμα Coral αξεσουάρ, είναι ιδανικό για σημειώσεις σχετικές με τα ταξίδια σας.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...