Εφαρμογή FordPass

Εφαρμογή FordPass

Εφαρμογή FordPass

Εφαρμογή FordPass

Εφαρμογή FordPass

Εφαρμογή FordPass, με την εταιρεία να δίνει τέλος στην ανησυχία πολλών ιδιοκτητών ηλεκτρικών οχημάτων, σχετικά με το πού και πώς θα τα φορτίζουν.

 

Εφαρμογή FordPass

Ford Connected Wallbox

Με τα νέα μοντέλα εξοπλισμένα με αυτή, οι πελάτες θα μπορούν να καθοδηγούνται, να πληρώνουν και να παρακολουθούν τη διαδικασία φόρτισης σε πάνω από 125.000 τοποθεσίες σε 21 χώρες.

 

Επιπλέον, ο επιτοίχιος φορτιστής (Connected Wallbox) της Ford θα προσφέρει απλούστερη, ταχύτερη και οικονομικότερη διαδικασία φόρτισης. Για παράδειγμα, το νέο πλήρως ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων της Ford που αναμένεται το 2020, έχει στόχο να εξασφαλίζει αυτονομία με μία φόρτιση άνω των 600 χιλιομέτρων.

 

Κάθε plug-in ηλεκτρικό αυτοκίνητο Ford, θα έχει στον βασικό εξοπλισμό του ένα καλώδιο Ford Home Charge Cable. Αυτό θα υποστηρίζει τη φόρτιση ανεξάρτητα από την ισχύ της οικιακής παροχής ρεύματος. Μέσω λοιπόν της οικιακής πρίζας ή του Ford Connected Wallbox, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να φορτίζουν πλήρως το όχημά τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Η εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε ένα δίκτυο σταθμών φόρτισης. Επιτρέπει έτσι στους οδηγούς να παρακολουθούν από απόσταση την κατάσταση φόρτισης του αυτοκινήτου τους. Ακόμα ένα στοιχείο, είναι το FordPass Power My Trip. Πρόκειται για έναν προγραμματιστή ταξιδιού. Αυτός λαμβάνει υπόψη την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης, ενώ μπορεί παράλληλα να αναγνωρίζει σημεία ενδιαφέροντος, όπως είναι εστιατόρια ή εμπορικά κέντρα.

 

Η εφαρμογή επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους να προωθούν ασύρματα τις προγραμματισμένες διαδρομές από τα smartphones απευθείας στα οχήματά τους. Ως εκ τούτου, απλά θα μπορούν να κάθονται πίσω από το τιμόνι και να ενεργοποιούν την επιλεγμένη διαδρομή.

 

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...