Η οικογένεια του Fiat 500 μεγαλώνει

Η οικογένεια του Fiat 500 μεγαλώνει

Η οικογένεια του Fiat 500 μεγαλώνει

Η οικογένεια του Fiat 500 μεγαλώνει
Η οικογένεια του Fiat 500 μεγαλώνει

Η οικογένεια του Fiat 500 μεγαλώνει καθώς το νέο ηλεκτρικό 500 έρχεται να συμπληρώσει μια πλήρη γκάμα μοντέλων μοναδικού στυλ.

 

Fiat 500 family

Fiat 500 family

 

Με τη δημιουργία του Fiat 500 το 1957, η ιταλική εταιρεία έφερε μια νέα φιλοσοφία στο χώρο του αυτοκινήτου. Μάλιστα η επίδραση αυτής ξεπέρασε τα στενά όρια της αυτοκίνησης. Σήμερα, αποτελώντας το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο πόλης, το 500 αποτελεί ένα χρηστικό όχημα. Παράλληλα και μια απόλυτη έκφραση του μοναδικού ιταλικού design και φινέτσας. Η επιτυχία του μοντέλου οδήγησε τη Fiat στη δημιουργία μιας οικογένειας μοντέλων, με το πιο πρόσφατο μέλος το νέο ηλεκτρικό 500. Τα μοντέλα αυτά είναι σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες διαφορετικών αγοραστών. Πάντα όμως έχουν το μοναδικό στιλ της σειράς που δημιούργησε ο ιδιοφυής σχεδιαστής και μηχανικός Dante Giacosa πριν από περισσότερα από 60 χρόνια.

 

Η παρούσα γκάμα περιλαμβάνει τα 500 και 500 Cabrio που πρόσφατα απέκτησαν και υβριδικές εκδόσεις. Επιπλέον,  το δυναμικό SUV 500Χ και το 500L που έδωσε στιλ στην ευρυχωρία και την πρακτικότητα. Η πρόσφατη ενσωμάτωση στην οικογένεια 500 και της νέας αμιγώς ηλεκτροκίνητης έκδοσης, έρχεται να προσφέρει μια ξεχωριστή επιλογή, ενός συμπαγούς αυτοκινήτου μηδενικών ρύπων με τεχνολογία αιχμής σε κάθε επίπεδο.



Το πρώτο Fiat με εξηλεκτρισμένες προτάσεις

 

Αποτελώντας ορόσημο για τη Fiat, το 500 είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρείας που αποκτά εξηλεκτρισμένες προτάσεις. Το υβριδικό σύστημα του 500 για πρώτη φορά προσφέρει σε ένα αυτοκίνητο πόλης τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας με μικρή επιβάρυνση στο κόστος κτήσης. Το τελευταίο αποσβένεται άμεσα χάρη στη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και τους χαμηλότερους ρύπους.

 

Αντίστοιχα το νέο ηλεκτρικό 500 θα φέρει μια νέα άποψη για την κινητικότητα στην πόλη. Τα νέα υβριδικά 500 και 500 Cabrio είναι άμεσα διαθέσιμα στην Ελληνική αγορά. Οι τιμές τους ξεκινούν από τις 12.800 ευρώ, ενώ το εμπορικό λανσάρισμα του νέου ηλεκτρικού 500 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2020.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...