H Audi στην 70η Berlinale

Audi - Berlinale

H Audi στην 70η Berlinale

H Audi στην 70η Berlinale
H Audi στην 70η Berlinale

H Audi στην 70η Berlinale, με το ηλεκτρικό Audi etron και τα plugin υβριδικά A8 TFSI e και A7 Sportback TFSI e να πρωταγωνιστούν σε αυτή.

 

Audi - Berlinale

Audi – Berlinale

 

Το δικό της στίγμα αφήνει η Audi στην 70η επέτειο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου! Στην έβδομη σεζόν ως κύριος χορηγός της Berlinale, η Audi μεταφέρει ουσιαστικά και μεταφορικά τους αστέρες που θα πατήσουν το κόκκινο χαλί σε μιαν άλλη εποχή. Η εποχή αυτή είναι η εποχή της ηλεκτροκίνησης.

 

Ένας στόλος από ηλεκτρικά και plugin υβριδικά μοντέλα της Audi χρησιμοποιείται σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Μάλιστα η γερμανική premium μάρκα δημιουργεί το δικό της σκηνικό για τις διασημότητες που ήδη συρρέουν στο Βερολίνο. Ο στόλος περιλαμβάνει το πλήρως ηλεκτρικό Audi etron και δύο νέα plugin υβριδικά μοντέλα, το Audi A8 TFSI e και το A7 Sportback TFSI e.

 

Όμως η Audi έχει ακόμα πιο ενεργή συμμετοχή στην 70η Berlinale, χορηγώντας το Audi Berlinale Lounge, όπου θα φιλοξενηθεί το Berlinale Open House. Πρόκειται για ένα ανοικτό forum σκέψης. Σε αυτό θα λάβουν χώρα συνεντεύξεις, συζητήσεις, μουσικές συναυλίες και διαδραστικές εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη Berlinale.

 

Στο εφετινό Berlinale Open House θα συζητηθούν καυτά θέματα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα ο κοινωνικός αντίκτυπος τεχνολογικών εξελίξεων στη συνδεσιμότητα. Επίσης οι σύγχρονες τάσεις στο design και ειδικά ο ρόλος που παίζει πλέον σε αυτό το φως, το επονομαζόμενο και «νίκελ του 21ου αιώνα» στην αυτοκινητοβιομηχανία. Παρών και ο Lucas di Grassi, διάσημος πιλότος της Audi Formula E και πρεσβευτής του ΟΗΕ για το κλίμα. Μάλιστα ο Grassi θα μιλήσει σε ένα πάνελ για την αειφορία.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...