Η BMW iNEXT σε δοκιμές απαιτήσεων

Η BMW iNEXT σε δοκιμές απαιτήσεων

Η BMW iNEXT σε δοκιμές απαιτήσεων

Η BMW iNEXT σε δοκιμές απαιτήσεων
Η BMW iNEXT σε δοκιμές απαιτήσεων

Η BMW iNEXT σε δοκιμές απαιτήσεων, με το μοντέλο να συμπληρώνει έτσι ένα επιπλέον κεφάλαιο στη συνολική δράση του.

 

Η BMW iNEXT σε δοκιμές απαιτήσεων

Η BMW iNEXT σε δοκιμές απαιτήσεων

 

Έτσι, ύστερα από τις εντατικές δοκιμές στο ψυχρό κλίμα του πολικού κύκλου, σειρά είχε ένα πρόγραμμα αντίθεσης στο Καλαχάρι της Νότιας Αφρικής. Εκεί, όπου εκτός από την ακραία θερμότητα και το δύσκολο έδαφος, και οι χαλκοσωλήνες έρχονται να προκαλέσουν τη ναυαρχίδα της τεχνολογίας του BMW Group.

 

Σε αυτήν την θερμή φάση της διαδικασίας ανάπτυξης, τα εξαρτήματα κίνησης και ανάρτησης της BMW iNEXT αποδεικνύουν τη λειτουργική τους ασφάλεια. Επιπλέον, υπογράφουν, τρόπον τινά,  την αντοχή και την αξιοπιστία τους.

 

Οι αποκαλούμενες δοκιμές θερμού κλίματος αποτελούν αναπόσπαστο μέρος ενός τόσο εκτεταμένου προγράμματος ανάπτυξης και δοκιμών. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται πως τα πρωτότυπα BMW iNEXT υπόκεινται ουσιαστικά σε τεστ που αφορούν ολόκληρο το χρονικό ορίζοντα της ζωής τους.

 

BMW iNEXT tests

BMW iNEXT tests

 

Ποικιλία δοκιμών για μακροπρόθεσμη οδηγική απόλαυση.

 

Με τη λειτουργία υψηλής ταχύτητας, την κυκλοφορία stop & go, τις ακραίες θερμοκρασίες, τις δοκιμές σε πάγο και χιόνι, καθώς και στην άμμο και το χαλίκι στην έρημο, τα οχήματα συγκεντρώνουν όλες τις προκλήσεις ενός αυτοκινήτου στην καθημερινή κυκλοφορία του. Μάλιστα αυτό αφορά μια περίοδο πολλών ετών.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι έμπειροι σχεδιαστές και οι μηχανικοί ανάπτυξης καταγράφουν όλες τις αντιδράσεις του οχήματος. Αυτό γίνεται σε διάφορες καιρικές συνθήκες και συνθήκες οδοστρώματος. Έτσι εξασφαλίζεται πως η οδήγηση της BMW δεν επηρεάζεται καθόλου από εξαιρετικές περιστάσεις.

 

BMW iNEXT testing

BMW iNEXT testing

 

Η παραγωγή της BMW iNEXT θα ξεκινήσει στο εργοστάσιο της BMW Dingolfing το 2021. Το νέο Sports Activity Vehicle συνδυάζει όλες τις τελευταίες καινοτομίες που ορίζει το BMW Group.

 

Διαθέτοντας την πέμπτη γενιά της τεχνολογίας BMW eDrive, η BMW iNEXT θέτει νέα σημεία αναφοράς στην αγωνιστικότητα και την αποδοτικότητα ενός αυτοκινήτου με μπαταρία. Τα συστήματα ανάρτησης και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού ανοίγουν το δρόμο για ένα περαιτέρω βήμα προς την αυτόνομη οδήγηση. Επιπλέον, οι τρέχουσες καινοτομίες στον τομέα της λειτουργίας και της ψηφιοποίησης υπογραμμίζουν τον μελλοντικό χαρακτήρα του BMW iNEXT.

 

BMW iNEXT

BMW iNEXT

 

Μια απολύτως στοχευμένη δοκιμή

 

Κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων δοκιμών, το όχημα εκτίθεται επανειλημμένα στη θερμότητα του ήλιου. Αυτό γίνεται για ώρες και στη συνέχεια το όχημα ψύχεται. Με αυτόν τον τρόπο, οι προγραμματιστές δοκιμάζουν όχι μόνο τη λειτουργικότητα των ηλεκτρικών συστημάτων, αλλά και τη σταθερότητα της θερμοκρασίας των υλικών που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του.

 

Επιπλέον, το Kalahari προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για τη δοκιμή της στεγανότητας των εξαρτημάτων. Τέλος, κατά τη διάρκεια δοκιμών που εκτελούνται σε μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους, μέσα σε αμμώδη τοπία, η BMW iNEXT δεν επιτρέπει στη σκόνη να εισέλθει στο εσωτερικό της…

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...