Η DS Automobiles εντυπωσίασε στο Μαρόκο

Η DS Automobiles εντυπωσίασε στο Μαρόκο

Η DS Automobiles εντυπωσίασε στο Μαρόκο

Η DS Automobiles εντυπωσίασε στο Μαρόκο
Η DS Automobiles εντυπωσίασε στο Μαρόκο

Η DS Automobiles εντυπωσίασε στο Μαρόκο, με την ομάδα να πανηγυρίζει την πρώτη διπλή παρουσία της στο podium για φέτος!

 

DS Automobiles Marrakesh

DS Automobiles Marrakesh

 

Ο Felix da Costa πήρε την πρώτη του νίκη με την ομάδα. Την ίδια στιγμή, στην τρίτη θέση του αγώνα τερμάτισε ο team-mate του Jean-Éric Vergne. Το αποτέλεσμα αυτό στο E-Prix του Marrakesh, φέρνει στην πρώτη θέση μεταξύ των ομάδων την DS Automobiles. Ταυτόχρονα, ο Antonio Felix da Costa βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών.Στον 5ο γύρο του Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E φάνηκε μεγαλειωδώς η πολύ καλή δουλειά που γίνεται με το μονοθέσιο DS E-TENSE FE20. Ο Antonio Felix da Costa που ξεκίνησε από την pole position τον αγώνα στο Μαρόκο, κατέκτησε την πρώτη του νίκη με την ομάδα. Από την πλευρά του, ο Jean-Éric Vergne, που πήρε εκκίνηση από την 11η θέση της κατάταξης, τερμάτισε στην 2η θέση. Έτσι διπλασιάστηκε η παρουσία  της ομάδας στο podium των νικητών – αν και λόγω των κανονισμών της Formula E περί της ενεργειακής διαχείρισης, ο Vergne έχασε μια θέση και πήρε τους βαθμούς της 3ης θέσης.Mark Preston, Επικεφαλής Ομάδας DS TECHEETAHΔεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος από όσο είμαι σήμερα με την επίδοση των οδηγών μας αλλά και ολόκληρης της ομάδας. Οι ακούραστες προσπάθειες όλων μας έχουν φέρει στις πρώτες θέσεις των δύο κατατάξεων. Αυτό που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι πως θα διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική, μέχρι και τους τελευταίους αγώνες της σεζόν στο Λονδίνο.”Xavier Mestelan Pinon, Διευθυντής DS PerformanceΧάρη στην υπέροχη αυτή νίκη του Antonio αλλά και την εκπληκτική 3η θέση του Jean-Éric έχουμε τώρα την πρώτη θέση και στα δύο Πρωταθλήματα! Η ομάδα έχει κάνει σημαντική πρόοδο από τον αγώνα του Mexico έως και σήμερα. Κάναμε πολύ φιλόδοξες αλλαγές στο μονοθέσιο DS E-TENSE FE20, με τις οποίες καταφέραμε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και τους οδηγούς μας για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν σήμερα. Το Λονδίνο είναι ακόμα αρκετά μακριά, αλλά όπως έχω πει από την αρχή της σεζόν, είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας και έχουμε τον τρόπο για να πετύχουμε το στόχο μας.”

 

DS Automobiles Marrakesh

DS Automobiles Marrakesh

 

 

Antonio Felix Da Costa, P1

 

Είμαι ευτυχισμένος, τόσο για την κατάκτηση της pole position, όσο και για τη νίκη στον αγώνα! Είμαστε σίγουρα μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν και ένα ακόμα στοιχείο που με ικανοποιεί ιδιαιτέρως, είναι το ότι η ομάδα ανταποκρίνεται ιδανικά στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων, δείχνοντας πόση «δίψα» έχουν όλοι στην ομάδα για να κάνουμε όσο το δυνατό περισσότερες νίκες. Τα δύο αυτοκίνητα στο podium μετά από μια τόσο δύσκολη ημέρα (σ.σ. Σάββατο) είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό επίτευγμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομαδική δουλειά που κάναμε σήμερα.”Jean-Éric Vergne, P3Αυτό ήταν το δυσκολότερο σαββατοκύριακο που έχω περάσει στην καριέρα μου στην Formula E μέχρι σήμερα. Ανεξάρτητα από αυτό, πρέπει να πω πως η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά με το μονοθέσιο, προετοιμάζοντάς το κατάλληλα για να μπω και να αισθανθώ πολύ όμορφα, παρά το γεγονός πως έχασα το FP1 την προηγούμενη ημέρα. Έκανα πολύ καλό γύρο κατάταξης και στη συνέχεια είχα το ρυθμό που χρειαζόταν για να διακριθώ. Κάποια στιγμή ρώτησα το μηχανικό μου και μου είπε πως είμαι στην 4η θέση. Στη συνέχεια ο τερματισμός ήταν πάρα πολύ δυνατός συναισθηματικά για μένα και ένιωσα εκπληκτικά που επέστρεψα στις διακρίσεις τερματίζοντας τον αγώνα στο podium. Τώρα χρειάζομαι λίγο χρόνο για να προετοιμαστώ ιδανικά για τον επόμενο αγώνα.”

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...