Η Hyundai αποκάλυψε το νέο i30

Η Hyundai αποκάλυψε το νέο i30

Η Hyundai αποκάλυψε το νέο i30

Η Hyundai αποκάλυψε το νέο i30
Η Hyundai αποκάλυψε το νέο i30

Η Hyundai αποκάλυψε το νέο i30 μέσω φωτογραφιών, λίγο πριν την Παγκόσμια Πρεμιέρα του μοντέλου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2020.

 

New i30 teaser

New i30 teaser

 

Το Νέο i30 διαθέτει πλήθος σχεδιαστικών αναβαθμίσεων. Για παράδειγμα, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και νέους προβολείς LED. Αυτοί προσφέρουν μια ισχυρότερη, πιο έντονη και πιο ελκυστική εμφάνιση.

 

Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν αφορούν στο μοντέλο N Line. Σε αυτές γίνονται αισθητά μερικά από τα πιο σημαντικά νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Ο ανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας και η νέα μάσκα με ανανεωμένο μοτίβο πλέγματος συνθέτουν την ευρύτερη και ισχυρότερη εμφάνιση του Νέου i30. Αυτά τα στοιχεία συμπληρώνονται από τους νέους προβολείς LED και τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας σε σχήμα V. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εικόνα του αυτοκινήτου.

 

Επιπρόσθετα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά για το Νέο i30 θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Αυτά θα περιλαμβάνουν νέους πίσω προφυλακτήρες, πίσω φώτα και νέες ζάντες αλουμινίου 16”, 17” και 18”. Ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει επίσης βελτιωθεί, με ένα νέο ψηφιακό σύστημα οργάνων και μεγαλύτερη οθόνη 10,25 ιντσών.

 

Ταυτόχρονα με το Νέο i30, η Hyundai θα κυκλοφορήσει μια έκδοση N Line του δημοφιλούς i30 Wagon. Αυτό σημαίνει ότι το σπορ trim level της εταιρείας θα είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά για όλους τους τύπους αμαξώματος του i30.
#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...