Η Kosmocar παρέχει τρίμηνη δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης

Η Kosmocar παρέχει τρίμηνη δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης

Η Kosmocar παρέχει τρίμηνη δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης

Η Kosmocar παρέχει τρίμηνη δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης
Η Kosmocar παρέχει τρίμηνη δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης

Η Kosmocar παρέχει τρίμηνη δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης στους πελάτες των Volkswagen, Audi και Skoda.

 

Kosmocar 3 months warranty

Kosmocar 3 months warranty

 

Αυτή αφορά τους πελάτες των οποίων η εγγύηση του νέου αυτοκινήτου ή η επέκταση εργοστασιακής εγγύησης, έληξε ή πρόκειται να λήξει εντός του χρονικού διαστήματος 1 Μαρτίου – 31 Μαΐου 2020.Η συγκεκριμένη επέκταση εγγύησης έρχεται να αναγνωρίσει τις αντικειμενικές δυσκολίες πολλών πελατών, που δεν ήταν ή ακόμα δεν είναι σε θέση να επισκεφθούν έναν Επίσημο Συνεργάτη Service των μαρκών της Kosmocar και να τύχουν των προνομίων της εγγύησης, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.Η τρίμηνη δωρεάν επέκταση εγγύησης ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα των μαρκών Volkswagen, Audi και Skoda των οποίων η εγγύηση λήγει ή έχει λήξει στο χρονικό διάστημα μεταξύ 1ης Μαρτίου 2020 και 31ης Μαΐου 2020. Η επιπλέον περίοδος επέκτασης ολοκληρώνεται τρεις μήνες μετά τη λήξη της αρχικής εγγύησης ή της επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης. Συνεπώς, για ένα αυτοκίνητο που η αρχική του εγγύηση έληγε στις 31 Μαΐου 2020, αυτή θα επεκταθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020.Δηλώσεις Θανάση Κονιστή«Η πανδημία του κορωνοϊού αντικειμενικά προκάλεσε δυσχέρεια σε πολλές εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας. Μία από αυτές και η επίσκεψη στο συνεργείο προκειμένου κάποιος κάτοχος αυτοκινήτου των μαρκών μας να τύχει των προνομίων της εγγύησης. Επικεντρωμένοι, όπως πάντα στην Kosmocar, στην εξυπηρέτηση & ικανοποίηση των πελατών μας, η συγκεκριμένη κίνηση σε συνεργασία με τα εργοστάσια ήταν εύλογη. Έγινε προκειμένου οι πελάτες μας να απολαμβάνουν απροβλημάτιστα τις διαδρομές τους με το αυτοκίνητό τους. Με αυτήν την αφορμή, προτρέπουμε τους πελάτες μας να επισκεφθούν τα μέλη του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών Service τόσο για τις εργασίες τακτικής συντήρησης ή τον τυπικό έλεγχο ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, όσο και για έλεγχο της κατάστασης του αυτοκινήτου τους, μετά την πολυήμερη ακινησία του» δηλώνει ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής After Sales της Kosmocar.

 

Χωρίς επίπτωση στον περιορισμό χιλιομέτρωνΗ τρίμηνη επέκταση εγγύησης δεν έχει κάποια επίπτωση στον περιορισμό χιλιομέτρων που συνδυάζεται με την εγγύηση καινούργιου μοντέλου ή της αρχικής επέκτασης εγγύησης, με τον περιορισμό χιλιομέτρων να παραμένει αμετάβλητος. Σε περίπτωση αλληλοεπικάλυψης μεταξύ της τρίμηνης επιπλέον δωρεάν εγγύησης που δίδεται τώρα και της έναρξης της αρχικής επέκτασης εγγύησης, η έναρξη της τελευταίας θα αναβληθεί για τρεις μήνες, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.
#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...