Η Nissan ετοιμάζεται για το Τόκιο

Η Nissan ετοιμάζεται για το Τόκιο

Η Nissan ετοιμάζεται για το Τόκιο

Η Nissan ετοιμάζεται για το Τόκιο

Η Nissan ετοιμάζεται για το Τόκιο

Η Nissan ετοιμάζεται για το Τόκιο, με την εταιρεία να παρουσιάζει συνολικά 14 μοντέλα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της πόλης, που θα διαρκέσει από 25/10 έως 4/11.

 

Nissan 14 new models at Tokyo

Nissan 14 new models at Tokyo

Η ιαπωνική εταιρεία θα αποκαλύψει εκεί τα IMk, Nissan LEAF e +, Serena e-POWER, GT-R και το νέο Skyline που εξοπλίζεται με το σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT 2.0.

 

Nissan IMk

 

Το Nissan IMk είναι ένα αστικό μεταφορικό μέσο με τεχνολογίες αιχμής και την επιτάχυνση ενός EV. Μάλιστα όλα αυτά σε ένα συμπαγές αμάξωμα. Είναι ένα κομψό όχημα σχεδιασμένο να απαλλάξει τον οδηγό από το άγχος. Αυτό καθώς προσφέρει ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα EV. Εξοπλισμένο με τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού ProPILOT και απρόσκοπτες λειτουργίες συνδεσιμότητας, το IMk προσφέρει μια οπτική στο πώς τα αστικά οχήματα μπορεί να φαίνονται στο εγγύς μέλλον.

 

Serena e-POWER

 

Έχοντας ανανεωθεί από τον περασμένο Αύγουστο, το Serena διαθέτει στάνταρ στον εξοπλισμό του μια παλέτα έξυπνων τεχνολογιών ασφάλειας, ως ένα βασικό στοιχείο του Nissan Intelligent Mobility. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, βοηθούν στην παρακολούθηση της ασφάλειας περιμετρικά του οχήματος. Μάλιστα παρεμβαίνουν  όταν είναι απαραίτητο. Η ανανεωμένη μάσκα εμπρός, επικοινωνεί με αποτελεσματικό τρόπο τις κορυφαίες ιδιότητες του  Serena και του χαρίζει ένα ιδιαίτερα σπορ χαρακτήρα.

 

Nissan 14 new models at Tokyo

Nissan 14 new models at Tokyo

Νέο Nissan Skyline

 

Το νέο Skyline HYBRID προσφέρεται πλέον με στάνταρ το Pro-PILOT 2.0. Πρόκειται για το πρώτο σύστημα υποβοήθησης οδηγού στον κόσμο, που συνδυάζει  την οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους,  με την οδήγηση χωρίς χέρια στο τιμόνι σε μια λωρίδα κυκλοφορίας. Το ProPILOT 2.0 λειτουργεί σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης του οχήματος. Αυτό προκειμένου να βοηθήσει στο χειρισμό του αυτοκινήτου, σύμφωνα με μια προκαθορισμένη διαδρομή, σε καθορισμένους δρόμους.

 

Nissan LEAF e+

 

Προσφέρει περισσότερη αυτονομία  και μεγαλύτερες επιδόσεις με ένα νέο κινητήρα. Η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας και πυκνότητας, προσφέρει πρόσθετη εμβέλεια άνω του 40% (έως 458 χιλιόμετρα σύμφωνα με το πρότυπο WLTC Japan).

Nissan 14 new models at Tokyo

Nissan 14 new models at Tokyo

Nissan GT-R

 

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, η Nissan θα παρουσιάσει το ανανεωμένο μοντέλο της επετειακής έκδοσης των πενήντα χρόνων, το  Nissan GT-R  50th Anniversary. Επίσης θα παρουσιάσει και το Nissan GT-R NISMO 2020.

 

Nissan GT-R  50th  Anniversary. Η εν λόγω έκδοση διατίθεται με αποκλειστικά εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία. Θα προσφέρεται σε χρωματικούς συνδυασμούς, οι οποίοι θα αντιπροσωπεύουν τα κατορθώματα του GT-R στο ιαπωνικό  GP.

 

Nissan GT-R NISMO 2020. Έχει πολλές τεχνολογίες, εμπνευσμένες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτό με γνώμονα τη βελτίωση της απόδοσής του μέσω της αεροδυναμικής, της ανάρτησης, των συστημάτων μετάδοσης, αλλά και κίνησης. Έτσι δημιουργείται ένα απόλυτα ισορροπημένο μηχάνημα οδήγησης. Με νέους αγωνιστικού τύπου στροβιλοσυμπιεστές, βελτιωμένο έλεγχο αλλαγής σχέσεων, ελαφρύτερα εξαρτήματα, μειωμένη συνολική μάζα και  αναβαθμίσεις στα φρένα, τους τροχούς και τα ελαστικά,  το Nissan GT-R NISMO 2020 κατάφερε να μειώσει κατά 2,5δλ.τον χρόνο στην πίστα δοκιμών και εξέλιξης της Nissan.

 

Πηγή: Nissan


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...