Η Peugeot κυρίαρχος στις εταιρικές πωλήσεις

Peugeot - Εταιρικές πωλήσεις στην Ελλάδα

Η Peugeot κυρίαρχος στις εταιρικές πωλήσεις

Η Peugeot κυρίαρχος στις εταιρικές πωλήσεις
Η Peugeot κυρίαρχος στις εταιρικές πωλήσεις

Η Peugeot κυρίαρχος στις εταιρικές πωλήσεις, με τη γαλλική φίρμα να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά με εντυπωσιακή άνοδο 26,4%.  

 

Peugeot - Εταιρικές πωλήσεις στην Ελλάδα

Peugeot – Εταιρικές πωλήσεις στην Ελλάδα

 

Οι εταιρικές πωλήσεις της PEUGEOT έφτασαν τα 6.674 οχήματα. Ο συγκεκριμένος αριθμός κατατάσσει την γαλλική φίρμα στην κορυφή και αποδεικνύει ξεκάθαρα ένας γεγονός! Πως όταν οι επιχειρηματίες αναζητούν το ιδανικό όχημα για προσωπικές μετακινήσεις ή επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτή έχει να προσφέρει πάντα την καλύτερη πρόταση.

 

 

Εκτός από τη συνολικά πρώτη θέση για τη φίρμα, τα μοντέλα της PEUGEOT πέτυχαν και επιμέρους πρωτιές στις κατηγορίες τους. Το πολυβραβευμένο SUV PEUGEOT 3008, αποδείχθηκε το αγαπημένο όχημα των στελεχών, φτάνοντας στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του. Από την πλευρά του, το SUV PEUGEOT 2008, κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του. Μάλιστα έθεσε ήδη τις βάσεις για την απόλυτη επικράτηση του καθώς μόλις έφτασε στην ελληνική αγορά.

 

 

Τα πρακτικά και ευέλικτα αλλά πάντα στιλάτα, PEUGEOT 108 και 208, βρέθηκαν και αυτά στο Top3 των κατηγοριών τους με πάνω από 3.500 πωλήσεις. Τα MPV/Combi, όπως τα PEUGEOT Traveller, PEUGEOT Rifter, κατέλαβαν και αυτά Top θέσεις στην κατηγορία τους.

 

 

Κορυφαία επιλογή για τις επιχειρήσεις

 

 

Η PEUGEOT, προσφέρει στους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις ένα ιδανικό πακέτο. Αυτό περιλαμβάνει τις λέξεις αξιοπιστία, πολυτέλεια, ικανότητα και οικονομία.

 

 

Σε συνδυασμό με τις συμφέρουσες και εξατομικευμένες προτάσεις απόκτησης και την after sales εξυπηρέτηση που είναι κομμάτι της παράδοσης της φίρμας, αλλά και αυτό που απαιτούν οι επιχειρηματίες, η PEUGEOT αποδεικνύεται η καλύτερη ομάδα για το ελληνικό επιχειρείν!

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...