Νέα σειρά ελαστικών Michelin Downhill

Νέα σειρά ελαστικών Michelin Downhill

Νέα σειρά ελαστικών Michelin Downhill

Νέα σειρά ελαστικών Michelin Downhill
Νέα σειρά ελαστικών Michelin Downhill

Νέα σειρά ελαστικών Michelin Downhill, με την εταιρεία να παρουσιάζει τα – προερχόμενα από τους αγώνες – DH 34, DH 22, DH Mud και DH 34 Bike Parkhill.

 

Michelin Downhill details

Michelin Downhill details

 

Στην εξέλιξη, δοκιμές και έγκριση της νέας γκάμας βοήθησαν κορυφαίοι αθλητές, όπως ο Laurie Greenland (Μεγάλη Βρετανία), ο Brook Macdonald (Νέα Ζηλανδία), ο Sam Hill (Αυστραλία), ο Nicolas Vouilloz (Γαλλία), ο Cam Zink και ο Pierre-Edouard Ferry (Γαλλία).

 

Την εμπιστοσύνη που εξέφρασαν αυτοί οι αθλητές στη νέα γκάμα, συμμερίζονται και οι κατασκευαστές ποδηλάτων Nukeproof και Mondraker. Μάλιστα οι ίδιοι τοποθετούν τα ελαστικά MICHELIN DH στα ποδήλατα παραγωγής τους από τις αρχές του 2020.

 

Οι ειδικοί της Michelin εργάστηκαν επί 4 χρόνια προκειμένου να εξελίξουν αυτή τη νέα γκάμα ελαστικών. Οι εντατικές δοκιμές διήρκεσαν περισσότερο από 18 μήνες, προκειμένου τα ελαστικά να καλύπτουν όλους τους τύπους εδάφους και τις συνθήκες πρόσφυσης. Τα ελαστικά της νέα γκάμας MICHELIN DH έχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών που κυμαίνονται από 5 ° C έως 40 °C.

 

Εκτός από την εξαιρετική πρόσφυση, την ανθεκτικότητα, την ακρίβεια κατεύθυνσης, την υψηλής ποιότητας πληροφόρηση και την προοδευτική απόσβεση των κραδασμών, η νέα γκάμα ελαστικών MICHELIN DH διαθέτει ειδικά σχεδιασμένα πέλματα. Αυτά προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις ανεξάρτητα από το τύπο του εδάφους, καθώς και μια κομψή και δυναμική εμφάνιση.

 MICHELIN DH με αρκετές καινοτομίες

Ένα νέο μείγμα γόμας MICHELIN MAGI-X DH για μέγιστη πρόσφυση σε στεγνά και υγρά εδάφη.Ένα ενισχυμένο σκελετό και πλευρικά τοιχώματα, νέα τακούνια και απαράμιλλη αντίσταση στη διάτρηση, ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται πολύ χαμηλές πιέσεις.

 

Γκάμα ελαστικών Michelin DH – Δύο σειρές για κάθε χρήση

 

 

Σειρά RACINGΕλαστικό MICHELIN DH 34

 

Το ελαστικό MICHELIN DH 34 είναι το ταχύτερο ελαστικό της γκάμας, ειδικά σχεδιασμένο για σκληρό, συμπαγές και βραχώδες έδαφος. Επίσης αποδίδει εξαιρετικά σε Bike Parks. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:Τα πλευρικά μπλοκ πέλματος που προέρχονται από αυτά του ελαστικού MICHELIN Wild Enduro, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις του downhill riding, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική σταθερότητα στις στροφές.Ο σχεδιασμός των κεντρικών κυβίδιων προσφέρει εξαιρετική συμπεριφορά σε υψηλές ταχύτητες και σταθερότητα στο φρενάρισμα.

 

DH 34

DH 34

Ελαστικό MICHELIN DH 22Αυτό είναι το πιο ευπροσάρμοστο ελαστικό της γκάμας, με εξαιρετικές επιδόσεις σε μικτά και / ή χαμηλής πρόσφυσης εδάφη χάρη:Στα κυβίδια γόμας έχουν σχεδιασθεί για να συνδυάζουν υψηλές ταχύτητες μέσα στη στροφή και προοδευτικό χειρισμό υπό κλίση.Στα κεντρικά κυβίδια που προσφέρουν προοδευτικό χειρισμό στις εναλλαγές της κατεύθυνσης ακόμα κι όταν φρενάρουμε.

 

Ελαστικό MICHELIN DH MudΤο ελαστικό MICHELIN DH MUD είναι ιδανικό για δύσκολα, ολισθηρά και / ή λασπώδη εδάφη, όταν το βασικό ζητούμενο είναι η πρόσφυση. Το σκάλισμα του πέλματος διασφαλίζει τη μέγιστη πρόσφυση στις στροφές, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στο φρενάρισμα και συμβάλλει στην απομάκρυνση της λάσπης. Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό του MICHELIN DH MUD είναι τα κυβίδια γόμας με δυνατότητα κοπής τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους λάτρεις του DH, καθώς βελτιώνουν τις επιδόσεις τους, καθώς κάθε φορά που χρειάζεται, τα κόβουν και τα προσαρμόζουν στο σχέδιο του πέλματος του ελαστικού, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.Μοναδική τεχνολογία

 

Ο νέος σκελετός MICHELIN Downhill Shield και το μείγμα γόμας MICHELIN MAGI-XDH, εγγυώνται αντοχή και πρόσφυση, χωρίς συμβιβασμούς.

 

Σειρά PerformanceΕλαστικό MICHELIN DH 34 Bike ParkΤο ελαστικό MICHELIN DH 34 Bike Park έχει το ίδιο σχέδιο πέλματος με το MICHELIN DH 34, αλλά ο σκελετός και το μείγμα γόμας έχουν προσαρμοστεί ειδικά για χρήση σε bike parks. Η τεχνολογία MICHELIN Gum-X προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε συνδυασμό με εξαιρετική πρόσφυση, ενώ η προστασία από άκρη σε άκρη προσφέρει πρόσθετη αντοχή, η οποία ενισχύεται περισσότερο, χάρη στην τεχνολογία TLReady.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...