Νέο Goodyear reCharge

Νέο Goodyear reCharge

Νέο Goodyear reCharge

Νέο Goodyear reCharge
Νέο Goodyear reCharge

To νέο Goodyear reCharge αποτελεί ένα καινοτόμο αυτό-ανανεούμενο πρωτότυπο ελαστικό που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις.

 

Νέο Goodyear reCharge

Νέο Goodyear reCharge

 

H Goodyear, στοχεύει το συγκεκριμένο ελαστικό να αποτελέσει έναν ισχυρό σύμμαχο που θα απαντήσει στις συγκεκριμένες απαιτήσεις της μετακίνησης”. Αυτό δήλωσε ο Mike Rytokoski, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Marketing της Goodyear Ευρώπης. ”Έχοντας αυτή τη φιλοδοξία ως γνώμονα, δημιουργήσαμε ένα πρωτότυπο ελαστικό. Αυτό θα συντελέσει στο μέλλον της προσωποποιημένης και της άνετης ηλεκτροκίνησης.”Χαρακτηριστικά γύρω από τρεις βασικούς άξονεςΕξατομίκευσηΣτον πυρήνα του πρωτότυπου ελαστικού Goodyear reCharge, βρίσκεται ένα επαναφορτιζόμενο και βιοδιασπώμενο μείγμα. Αυτό μπορεί να επαναφορτιστεί με μεμονωμένες κάψουλες, απλοποιώντας δραστικά τη διαδικασία αντικατάστασης των ελαστικών.Ενσωματώνοντας μια εξατομικευμένη ποσότητα υγρού, οι κάψουλες αυτές επιτρέπουν στο πέλμα του ελαστικού να ανανεωθεί και στο ελαστικό να προσαρμοστεί στις διάφορες κλιματολογικές συνθήκες, στα διάφορα εδάφη ή απλά στον τρόπο που επιλέγετε να ταξιδέψετε. Χάρη στην τεχνητή του νοημοσύνη, δημιουργείται ένα προφίλ οδηγού γύρω από το οποίο θα εξατομικεύεται το υγρό αυτό. Έτσι δημιουργείται μια σύνθετη χημική ένωση, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε οδηγού.ΒιωσιμότηταΗ συγκεκριμένη αυτή ένωση είναι κατασκευασμένη από βιολογικό υλικό. Θα ενισχυθεί μάλιστα με μικρο-ίνες, εμπνευσμένες από ένα από τα πιο ισχυρά φυσικά υλικά παγκοσμίως. Πρόκειται για το μετάξι αράχνης. Αυτό το υλικό το καθιστά εξαιρετικά ανθεκτικό και 100% βιοδιασπώμενο.Δίχως ΚόποΕκτός από τη δραστική απλοποίηση της διαδικασίας αντικατάστασης των ελαστικών σας με αυτοανενεούμενες κάψουλες, το πέλμα του ελαστικού υποστηρίζεται από ένα ελαφρύ πλαίσιο χωρίς αεροθάλαμο και με ένα ψηλό και στενό σχήμα.Πρόκειται για μια λεπτή αλλά ανθεκτική κατασκευή χαμηλής συντήρησης. Αυτή θα μειώνει την ανάγκη για έλεγχο πίεσης ή τις καθυστερήσεις που οφείλονται σε διάτρηση του ελαστικού.”Το Goodyear reCharge αποτελεί ένα πρωτότυπο ελαστικό δίχως συμβιβασμούς. Υποστηρίζει την εξατομικευμένη, βιώσιμη και δίχως κόπο, ηλεκτροκίνηση”. Αυτό δήλωσε με τη σειρά του ο Sebastien Fontaine, Επικεφαλής Σχεδίασης στο Κέντρο Καινοτομίας της Goodyear, στο Λουξεμβούργο”.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...