Νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet

Νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet

Νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet

Νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet

Νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet

Το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet παρουσιάζεται στην Έκθεση της Φρανκφούρτης (12-22 Σεπτεμβρίου) και θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από την άνοιξη του 2020.

 

The new Volkswagen T-Roc Cabriolet

The new Volkswagen T-Roc Cabriolet

Πρόκειται για το πρώτο cabriolet SUV. Μάλιστα το αυτοκίνητο συνδυάζει τα στοιχεία αυτού του είδους οχημάτων, με την οδηγική εμπειρία ενός μοντέλου δίχως οροφή.

 

Το όχημα εξοπλίζεται με μια υψηλής ποιότητας μαλακή οροφή. Αυτή αναδιπλώνεται σε μόλις 9δλ, ακόμα και σε ταχύτητες έως 30 χ.α.ω. Στο εσωτερικό του 2θυρου μοντέλου, οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους υψηλά επίπεδα ευελιξίας και άπλετο χώρο. Άπλετο χώρο έχει και αυτός των αποσκευών, που ανέρχεται στα 284 λίτρα.

 

Αναφορικά με την κινητήρια μονάδα, το προσθιοκίνητο μοντέλο διατίθεται με μοτέρ turbo. Ο τρικύλινδρος 1,0 TSΙ με απόδοση 115 ίππων (ροπή 200 Nm) θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Ο ισχυρότερος τετρακύλινδρος 1.5 TSΙ των 150 ίππων (ροπή 250 Nm) θα διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, επτά σχέσεων.

 

T-Roc Cabriolet side

T-Roc Cabriolet side

Οι επιβάτες στο T-Roc Cabriolet μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς χάρη στην πτυσσόμενη προστασία ανατροπής που βρίσκεται πίσω από τα πίσω καθίσματα. Στην περίπτωση υπέρβασης συγκεκριμένης τιμής πλευρικής επιτάχυνσης ή κλίσης του αυτοκινήτου, το σύστημα προστασίας ανατροπής του T-Roc Cabriolet αναπτύσσεται μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου προς τα πάνω και στο ύψος των πίσω προσκέφαλων.

 

Επιπλέον, το T-Roc Cabriolet έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει κορυφαία επίπεδα ασφάλειας με το ενισχυμένο πλαίσιο παρμπρίζ και πολυάριθμες δομικές τροποποιήσεις, όπως στο κάτω μέρος του πλαισίου, στα πλευρικά πάνελ, στα εγκάρσια στοιχεία και στις πόρτες.

 

Πηγή: Volkswagen


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...