Ο μαραθώνιος δοκιμών των Plug-in Hybrid της Jeep.

Ο μαραθώνιος δοκιμών των Plug-in Hybrid της Jeep.

Ο μαραθώνιος δοκιμών των Plug-in Hybrid της Jeep.

Ο μαραθώνιος δοκιμών των Plug-in Hybrid της Jeep.
Ο μαραθώνιος δοκιμών των Plug-in Hybrid της Jeep.

Ο μαραθώνιος δοκιμών των Plugin Hybrid της Jeep συνεχίζεται, με τα νέα μοντέλα να βρίσκονται πλέον ένα βήμα πριν περάσουν στην παραγωγή.

 

Jeep 4xe testing

Jeep 4xe testing

 



Μάλιστα η ιστοσελίδα www.jeep.gr/4xehybrid που βρίσκεται ήδη στον αέρα, προσφέρει σειρά πληροφοριών για τα πρώτα Plugin Hybrid μοντέλα της μάρκας. Αυτά, χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα 4xe θα προσφέρουν ακόμα υψηλότερες εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες. Παράλληλα θα έχουν δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης. Τέλος, θα εμφανίζουν και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 (<50γρμ./χλμ.).



Με τη νέα τεχνολογία της Jeep να έχει δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες από τους μηχανικούς της Fiat Chrysler Automobiles, η μάρκα τιμά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια. Αυτό το πετυχαίνει δημιουργώντας ένα ξεχωριστό video. Ήρωες τα μοντέλα και κυρίως οι άνθρωποι που πραγματοποιούν ένα επικό ταξίδι 3.800χλμ. από το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο μέχρι το κέντρο χειμερινών δοκιμών στο Arjeplog στη Β. Σουηδία.



Δοκιμές σε συνθήκες ιδιαίτερων απαιτήσεων



Μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα, τα πρώτα Plugin Hybrid μοντέλα της Jeep, κάλυψαν αυτή τη σημαντική απόσταση αντιμετωπίζοντας πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας. Συνθήκες όπως εκείνες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και οι χρήστες των Renegade 4xe και Compass 4xe σε λίγο καιρό. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής το υβριδικό σύστημα δοκιμάστηκε στα όρια του ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία του κάτω από τις πλέον δύσκολες συνθήκες.



Στο video με τις εκπληκτικές εικόνας αποκαλύπτεται η συνέπεια και η αφοσίωση των μηχανικών και των δοκιμαστών. Των ανθρώπων που ολοκληρώνουν μια σειρά δύσκολων διαδικασιών. Αυτών που απαιτούνται ώστε να διασφαλιστεί πως το σύστημα 4xe θα προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης και αξιοπιστίας.



Δείτε το video στο: http://www.media.fcaemea.com/emen/jeep/video/longclipeng


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...