Ο Όμιλος PSA συνεχίζει ανοδικά

PSA - Peugeot

Ο Όμιλος PSA συνεχίζει ανοδικά

Ο Όμιλος PSA συνεχίζει ανοδικά
Ο Όμιλος PSA συνεχίζει ανοδικά

Ο Όμιλος PSA συνεχίζει ανοδικά, με τις πωλήσεις του σχεδόν να διπλασιάζονται τον Ιούνιο, σε σχέση με τον Μάιο, παρά την παγκόσμια κρίση λόγω COVID-19.

 

 

PSA - Peugeot

PSA – Peugeot

 

Το πλάνο εξηλεκτρισμού επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων του Ομίλου PSA κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς με την κυκλοφορία 13 νέων μοντέλων από την αρχή του 2019. Μάλιστα ο Όμιλος αποτελεί μία από τις αυτοκινητοβιομηχανίες με τις καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά τη συμμόρφωσή της με τις νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές CO2.Η Peugeot τον Ιούνιο αύξησε τις παραγγελιες της κατά 42% σε σχέση με τον Μάϊο. Με αυτό τον τρόπο διατήρησε τις ίδιες τιμές, την ίδια δυναμική και την ίδια θέση στην αγορά. Επιπλέον, εφάρμοσε τη στρατηγική εξηλεκτρισμού μολονότι η αγορά ακολούθησε λόγω κρίσης μια πτωτική πορεία.Απολαμβάνει δε την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Επιπλέον, συνεχίζει να αυξάνει το μερίδιο αγοράς της σε χώρες όπως η Γαλλία (+0.2 μονάδες) και η Ιταλία (+0.3 μονάδες).Σχετικά με την ελληνική αγοράΌσον αφορά την Ελληνική αγορά η Peugeot εξακολουθεί να διαγράφει μια άκρως επιτυχημένη εμπορική πορεία. Αφενός διατηρεί την δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις επιβατικών Ιανουαρίου – Ιουνίου 2020 και αφετέρου, αυξάνει το μερίδιο αγοράς της σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της προηγούμενης χρονιάς κατά 0.6 μονάδες. Το ίδιο ισχύει και στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών. Σε αυτή κατέχει την δεύτερη θέση στις ταξινομήσεις εξαιρώντας τα Pick Up. Και βεβαίως, διατηρεί την κυριαρχία της στις εταιρικές πωλήσεις. Σε αυτή την κατηγορία καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην αγορά για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς.Αξιοσημείωτο δε είναι το γεγονός ότι το e-208 ξεκίνησε δυναμικά την εμπορική του πορεία με τα πρώτα αυτοκίνητα να έχουν ήδη παραδοθεί στους ιδιώτες αγοραστές του.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...