Πάθος για δύο είδη Yamaha

Πάθος για δύο είδη Yamaha

Πάθος για δύο είδη Yamaha

Πάθος για δύο είδη Yamaha
Πάθος για δύο είδη Yamaha

Ο Jeremy Seewer ξέρει πώς να αξιοποιήσει το πάθος για δύο είδη Yamaha, είτε πρόκειται για τη Factory MXGP YZF450FM, είτε για ένα πιάνο της.

 

Jeremy Seewer and Yamaha

Jeremy Seewer and Yamaha

 

Η εταιρεία Nippon Gakki, που ιδρύθηκε το 1887 από τον Torakusu Yamaha και αργότερα έγινε Yamaha Corporation, έγινε γνωστή για τα υψηλής ποιότητας πιάνα και τα καλάμια. Το 1955 διαφοροποιήθηκε και έτσι ιδρύθηκε η Yamaha Motor Company. Με γνώμονα την ίδια δέσμευση για την καινοτομία, την τεχνολογία και τη χειροτεχνία, και οι δύο εταιρείες προσπαθούν να επιτύχουν την αποστολή τους. Αυτή είναι να παραδώσουν στους πελάτες τους δύο είδη Yamaha, αλλά ένα πάθος!



Παρά τις προφανείς διαφορές μεταξύ των μοτοσικλετών και των πιάνων, ο Jeremy Seewer απολάμβανε και τα δύο στην πίστα για να προετοιμαστεί για την εποχή του MXGP 2020 και να εξασκήσει τις ικανότητές του στο πιάνο χάρη στην Yamaha Corporation.


Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

 

Η άφιξη ενός μεγάλου πιάνο στο πάρκο Motocross Valley της Νότιας Σαρδηνίας στο Cireddu Valley απέσπασε τα βλέμματα πολλών. Άλλωστε ήταν αρκετοί αυτοί που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τους αναβάτες της Monster Energy Yamaha Factory MXGP που προετοιμάζονται για την σεζόν 2020.

 

Μάλιστα, ήταν ο Jeremy Seewer αυτός που εκμεταλλεύτηκε τη σπάνια ευκαιρία… Τι έκανε; Μα φυσικά εξάσκησε τις δεξιότητές του στο πιάνο Yamaha, την ώρα που οι υπόλοιποι συνέχισαν να οδηγούν.



“Οι γονείς μου ήταν πολύ πρόθυμοι στο να μάθω πιάνο όταν ήμουν νεώτερος. Εγώ μάλιστα, πάντα το απολάμβανα. Βέβαια, μου άρεσε περισσότερο να είμαι έξω στο ποδήλατό μου, ή σε οτιδήποτε άλλο.”Έφτασα σε ένα σημείο όλη μου η ζωή να έχει επικεντρωθεί στην αγωνιστική μοτοσικλέτα, αν και θα θυμάμαι πάντα πώς να παίζω πιάνο. Είναι σαν να οδηγώ ένα ποδήλατο, δεν ξεχνιέται αυτό. Πραγματικά ονειρεύομαι να έχω ένα Yamaha Grand Piano μέσα το σπίτι μου στο μέλλον», κατέληξε, με ένα χαμόγελο.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...