Πέντε αστέρια για το νέο Ford Puma

Πέντε αστέρια για το νέο Ford Puma

Πέντε αστέρια για το νέο Ford Puma

Πέντε αστέρια για το νέο Ford Puma
Πέντε αστέρια για το νέο Ford Puma

Πέντε αστέρια για το νέο Ford Puma, με τις δοκιμές πρόσκρουσης να πραγματοποιούνται υπό το νέο αυστηρότερο πρωτόκολλο δοκιμών του Euro NCAP.

 

Ford Puma Euro NCAP

Ford Puma Euro NCAP

 

Το όχημα συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία στην προστασία ενήλικων επιβατών και παιδιών. Πήρε «άριστα» τόσο στις δοκιμές πλευρικών συγκρούσεων σε μπαριέρα όσο και για τις πιο σοβαρές πλευρικές συγκρούσεις σε στύλο.

 

 

Τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης είναι τα Adaptive Cruise Control με Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane Centring, Blind Spot Information System (BLIS) με Cross Traffic Alert, Enhanced Active Park Assist/Active Park Assist 2, Evasive Steering Assist, Intelligent Speed Limiter, Lane-Keeping System με Road Edge Detection, Local Hazard Information, Post-Collision Braking, Pre-Collision Assist με Active Braking και Wrong Way Alert.

 

Ford Puma

Ford Puma

 

Στις επιμέρους αξιολογήσεις, ο φορέας απένειμε στο Ford Puma βαθμολογία 94% στην προστασία ενήλικων επιβατών. Επίσης, 84% στην προστασία των παιδιών, 77% στην προστασία των ευάλωτων χρηστών του δρόμου και 74% στα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης. Επιπλέον, το όχημα απέσπασε συνολικά 16 βαθμούς στις δοκιμές πλευρικής σύγκρουσης. Τέλος, το Puma πήρε 12 βαθμούς για την εγκατάσταση των συστημάτων συγκράτησης παιδιών.

 

 

Να σημειωθεί πως το Puma διαθέτει 12 αισθητήρες υπερήχων μεταξύ άλλων, τρία ραντάρ και δύο κάμερες που βρίσκονται περιμετρικά του.

 

 

Πηγή: Ford


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...