Σπουδαία διάκριση για το Nissan Sentra

Nissan Sentra

Σπουδαία διάκριση για το Nissan Sentra

Σπουδαία διάκριση για το Nissan Sentra
Σπουδαία διάκριση για το Nissan Sentra

Σπουδαία διάκριση για το Nissan Sentra, με το μοντέλο να συμπεριλαμβάνεται από το Autotrader στον κατάλογο με τα ”Καλύτερα Νέα Αυτοκίνητα του 2020”.

 

Nissan Sentra

Nissan Sentra

 

Ο συγκεκριμένος κατάλογος αξιολογεί τα οχήματα που λανσαρίστηκαν πρόσφατα βάσει της αξίας, της διαθέσιμης τεχνολογίας και των χαρακτηριστικών οδήγησης. Το Sentra 2020 αντιπροσωπεύει μια υπέρβαση για το δημοφιλές compact sedan της Nissan. Διαθέτει νέο, εντυπωσιακό στυλ, εκλεπτυσμένο εσωτερικό διάκοσμο, έξυπνες τεχνολογίες οδήγησης συμπεριλαμβανομένου του στάνταρ Nissan Safety Shield® 360, καθώς και επιδόσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση. Όλα αυτά απορρέουν από μια νέα πλατφόρμα και ένα νέο κινητήρα.



”Συνδυασμός άνεσης και ανταγωνιστικής αξίας”



“Το Nissan Sentra 2020 είναι ένα πολύ καλό compact sedan. Είναι ιδανικό για τους αγοραστές που αναζητούν την άνεση, σε συνάρτηση με την ανταγωνιστική αξία. Η Nissan έχει κάνει μεγάλα βήματα στην εσωτερική ποιότητα και το σχεδιασμό τα τελευταία χρόνια. Αυτό άλλωστε φαίνεται στο νέο Sentra. Σε αυτό έχει βελτιωθεί το εξωτερικό στυλ αλλά και η ποιότητα κύλισης”. Αυτά ανέφερε το Autotrader επικαλούμενο την ομόφωνη επιλογή των συντακτών του, για την ένταξη του Sentra στη λίστα των Καλύτερων Νέων Αυτοκινήτων για το 2020.



“Η αναγνώριση από έναν κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό όπως το Autotrader είναι μια ισχυρή επικύρωση για το ολοκαίνουργιο Sentra. Άλλωστε το συγκεκριμένο μοντέλο έχει σημειώσει μια μεγάλη επιτυχία στους πελάτες και τους αντιπροσώπους μας”. Αυτό δήλωσε από την πλευρά του ο Scott Shirley, αντιπρόεδρος CMM & Marketing Operations της Nissan North America Inc. “Με ένα κομψό και σπορ σχεδιασμό εξωτερικά, κορυφαίας ποιότητας υλικά στο εσωτερικό και με περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ως στάνταρ στην κατηγορία του, το Sentra προσφέρει μεγάλη προστιθέμενη αξία στην κατηγορία των compact sedan.”



”Αυτοκίνητα με εξαιρετική αξία”



“Ο στόχος μας ήταν να προσφέρουμε μια χρήσιμη λίστα με αυτοκίνητα που προσφέρουν εξαιρετική αξία για την κατηγορία τους. Αυτό μάλιστα ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματος ή την τιμή”. Τάδε έφη Brian Moody, εκδότης του Autotrader.  Για να συμπληρώσει πως… “Κάθε όχημα στο Autotrader που αναγράφεται ως το Καλύτερο Νέο Αυτοκίνητο για το 2020 έχει κάτι ξεχωριστό. Έχει κάτι που το κάνει να διακρίνεται μέσα από μια πληθώρα ανταγωνιστών του.”


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...