Το Cupra Ateca στις Ελβετικές Άλπεις

Το Cupra Ateca στις Ελβετικές Άλπεις

Το Cupra Ateca στις Ελβετικές Άλπεις

Το Cupra Ateca στις Ελβετικές Άλπεις
Το Cupra Ateca στις Ελβετικές Άλπεις

Το Cupra Ateca στις Ελβετικές Άλπεις αποδεικνύει σε υψόμετρο άνω των 2.300 μέτρων, στο Flüela Pass, την πλήρη δυναμική του.

 

Cupra Ateca

Cupra Ateca

 

Μάλιστα, παρόλο που το Flüela Pass παραμένει κλειστό κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους λόγω της χιονόπτωσης και του κινδύνου των χιονοστιβάδων, η CUPRA Ateca Limited Edition οδήγησε εκεί το αυτοκίνητο, σε μια μοναδική εμπειρία.



Η υψηλότερη πόλη στην Ευρώπη.



Η περιπέτεια στις Ελβετικές Άλπεις ξεκινάει στο Νταβός. Πρόκειται για μια μικρή πόλη με πληθυσμό 11.000 κατοίκων που είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη. Σε αυτή μάλιστα φιλοξενείται και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Η περιορισμένη έκδοση CUPRA Ateca διαθέτει αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής και στάνταρ φρένα Brembo 18 ιντσών που διευκολύνουν την οδήγηση ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες.


Το μοντέλο της Cupra είναι υψηλής απόδοσης και διαθέτει έναν εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, όπως το ταμπλό, οι καθρέπτες και το spoiler από ανθρακονήματα με λεπτομέρειες χαλκού, η μπλε ταπετσαρία και το γκρι χρώμα Graphene του αμαξώματος.

 

Alps

Alps

 



150 χρόνια ιστορίας.



Το Flüela Pass χτίστηκε πριν 150 χρόνια για να συνδέσει τις πόλεις του Νταβός και του Susch. Το ορεινό πέρασμα είναι κλειστό μεταξύ Νοεμβρίου και Μαΐου λόγω του χιονιού. Για να αποφευχθεί μάλιστα η αποκοπή της κοιλάδας, χτίστηκε και άνοιξε το 1999 η σήραγγα Vereina.

 

CUPRA logo

CUPRA logo

 

 


8 μήνες χιόνι κάθε χρόνο.



Τους χειμερινούς μήνες μπορεί να υπάρχουν μέχρι 90 εκατοστά χιόνι στο έδαφος σε αυτό το τμήμα των ελβετικών Άλπεων. Το CUPRA Ateca Limited Edition είναι εξοπλισμένο με σύστημα τετρακίνησης 4Drive και Dynamic Chassis Control με προσαρμοστικούς αποσβεστήρες μεταβλητής σταθερότητας σε τρεις θέσεις: Κανονική, Σπορ και CUPRA. “Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους τρόπους οδήγησης και τους βοηθούς τους, αν θέλετε να ελέγχετε το αυτοκίνητο μόνοι σας, αλλά αυτό πρέπει πάντα να γίνεται σε κλειστή θέση, όπως κάναμε στο Νταβός με το CUPRA Ateca Limited Edition”. Αυτό εξηγεί ο οδηγός της CUPRA Racing, Jordi Gené. Και συνεχίζει… 27 χιλιόμετρα καμπυλών σε απότομη πλαγιά. Για να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία στο δρόμο, όπως αυτή με τις 37 στροφές και την έως 10% κλίση, χρειάζεστε μέγιστη απόδοση. Το CUPRA Ateca Limited Edition τη διαθέτει!!”

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...