Το Mirai Concept στο Σαλόνι του Τόκιο

Το Mirai Concept στο Σαλόνι του Τόκιο

Το Mirai Concept στο Σαλόνι του Τόκιο

Το Mirai Concept στο Σαλόνι του Τόκιο

Το Mirai Concept στο Σαλόνι του Τόκιο

Το Mirai Concept στο Σαλόνι του Τόκιο, με το αυτοκίνητο που διαθέτει τεχνολογία κυψελών καυσίμου να παρουσιάζεται από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου.

 

Το Mirai Concept στο Σαλόνι του Τόκιο

Toyota Mirai Concept

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο θα παρουσιάσει η Toyota το Mirai Concept, το οποίο περνάει στη δεύτερη γενιά του. Είναι ανασχεδιασμένο, καταναλώνει υδρογόνο, έχει σημαντικά μεγαλύτερη αυτονομία, διαθέτει σπορ στιλ, ενώ παράλληλα προσφέρει μεγαλύτερους χώρους και άνεση.

 

Το λανσάρισμά του θα γίνει αργά το 2020, αρχικά στην Ιαπωνία, τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, σηματοδοτώντας ένα νέο στάδιο της τεχνολογίας κυψελών καυσίμου. Οι βελτιώσεις που έχουν γίνει, επιτρέπουν την περισσότερη αποθήκευση υδρογόνου, ενώ η αυτονομία του είναι αυξημένη κατά 30%. Βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA της Toyota, συνδυάζοντας ευελιξία και πλούσιες οδηγικές ικανότητες.

 

Αναλυτικά μερικά βασικά στοιχεία του Mirai Concept

 

-Κομψό και μοντέρνο όχημα που προσφέρει βελτιωμένη οδηγική εμπειρία.

 

-Διαθέτει έναν δυναμικό εξωτερικό σχεδιασμό που βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA της Toyota, συμπεριλαμβανομένων χαμηλών γραμμών, κομψών αναλογιών, κομψού αμαξώματος και μεγάλων τροχών 20 ιντσών, που δημιουργούν μια ισχυρή και ξεχωριστή εμφάνιση.

 

-Θα παρουσιαστεί σε ένα νέο εξωτερικό χρώμα (Force Blue Multiple Layers), το οποίο χρησιμοποιεί στρώματα για να επιτύχει εξαιρετική φωτεινότητα και βάθος.

 

Το Mirai Concept στο Σαλόνι του Τόκιο

Mirai Concept interior

-Το εσωτερικό, εξοπλισμένο με μια μεγάλη οθόνη 12,3 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και στον πίνακα οργάνων που αγκαλιάζει τον οδηγό, προσφέρει ένα απλό, μοντέρνο χώρο για να δημιουργήσει μια αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης. Η διαμόρφωση του συστήματος κυψελών καυσίμου με την πλατφόρμα TNGA επιτρέπει επίσης πέντε καθίσματα αντί των σημερινών τεσσάρων.

 

-Σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση.

 

-Σχεδιασμένο από την αρχή για να φιλοξενήσει την πλήρη γκάμα κινητήρων της Toyota, συμπεριλαμβανομένων των κυψελών καυσίμου υδρογόνου, η τελευταία δομοστοιχειωτή πλατφόρμα της Toyota δίνει στο Mirai Concept υψηλότερο βαθμό ακαμψίας του αμαξώματος, γεγονός που συμβάλλει στη μεγαλύτερη ευελιξία και σε χαμηλότερο κέντρο βάρους για ευκίνητο, ικανοποιητικό χειρισμό.

 

-Οι βελτιώσεις στο σύστημα κυψελών καυσίμου αυξάνουν την αυτονομία και προσφέρουν γραμμική, ομαλή απόκριση κατά την επιτάχυνση. Ο χειρισμός είναι εύκολος, ενώ η οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο παράγει εξαιρετική αίσθηση ισχύος σε όλες τις ταχύτητες.

 

Το επόμενο στάδιο της τεχνολογίας FCEV

 

Η νέα γενιά του Mirai διαθέτει ένα πλήρως ανασχεδιασμένο σύστημα κυψελών καυσίμου, συμπεριλαμβανομένης της κυψέλης, που αυξάνει την αυτονομία. Αυτό περιλαμβάνει την αύξηση της τάξης του 30% στην τρέχουσα γενιά χάρη στην αυξημένη ικανότητα αποθήκευσης υδρογόνου, μεταξύ άλλων μέτρων.

 

Πηγή: Toyota


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...