Έτοιμη για Μεξικό η Audi Sport ABT Schaeffler

Έτοιμη για Μεξικό η Audi Sport ABT Schaeffler

Έτοιμη για Μεξικό η Audi Sport ABT Schaeffler

Έτοιμη για Μεξικό η Audi Sport ABT Schaeffler
Έτοιμη για Μεξικό η Audi Sport ABT Schaeffler

Έτοιμη για Μεξικό η Audi Sport ABT Schaeffler, με την ομάδα που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Formula E να ευελπιστεί στην πρώτη της νίκη.

 

Audi Sport ABT Schaeffler

Audi Sport ABT Schaeffler

 

Η ομάδα της Audi έχει την πιο επιτυχημένη παρουσία στο Μεξικό από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του Πρωταθλήματος. Συνεπώς μπορεί να βλέπει με απόλυτη αισιοδοξία πως Daniel Abt και Lucas di Grassi είναι σε θέση να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη το ερχόμενο Σάββατο. Μάλιστα, στο Μεξικό θα έχουν και την υποστήριξη των τοπικών οπαδών.

 

 

Ο αγώνας στο Μεξικό αποτελεί ένα από τα απόλυτα events των ημερών για τη χώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, στην πίστα θα βρεθούν περισσότεροι από 40.000 θεατές. 

 

 

Η τελευταία έχει επεκταθεί κατά 25% σε σχέση με το προηγούμενο μήκος της. Αποτέλεσμα αυτού είναι να δίνει περισσότερες δυνατότητες προσπέρασης. Αυτό συνεπάγεται αυτόματα σε ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και ακόμα μεγαλύτερες μάχες για την τελική επικράτηση.  

 

E-prix 2020 Mexico

E-prix 2020 Mexico

 

Δηλώσεις Daniel Abt και Allan McNish

 

 

«Το Μεξικό είναι ένα ιδιαίτερο μέρος για μένα – όχι μόνο επειδή εκεί έχω γιορτάσει την πρώτη μου νίκη, αλλά επειδή ο ενθουσιασμός του πλήθους δημιουργεί μια φανταστική ατμόσφαιρα κάθε χρόνο», λέει ο Daniel Abt. «Είναι αλήθεια πως φέτος έχω καθυστερήσει να πανηγυρίσω μια νίκη, ωστόσο θεωρώ πως το απόγευμα του Σαββάτου μπορεί να είναι εξαιρετικό».  

 

 

«Η νέα διαμόρφωση της πίστας θα φέρει άλλα δεδομένα και περισσότερα στοιχεία αγωνίας» λέει ο επικεφαλής της ομάδας Allan McNish. «Στους τρεις πρώτους αγώνες είχαμε καλή απόδοση, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που επιθυμούσαμε. Στο Μεξικό, η ομάδα και όλα της τα μέλη αισθανόμαστε πολύ άνετα και θεωρώ πως έχουμε όλο το πακέτο να πανηγυρίσουμε μια σημαντική επιτυχία».

 

 

Δηλώσεις Di Grassi

 

 

«Θέλοντας και μη, η σκέψη μου στον αγώνα της περασμένης σεζόν με κάνει ακόμα να χαμογελάσω. Ήταν πραγματικά εκπληκτικό, ήταν μια αίσθηση απόλυτης αδρεναλίνης, κάτι που πιθανότατα να βιώσουμε μόνο μία φορά…  Δέκα μόλις μέτρα πριν τη γραμμή του τερματισμού κατάφερα να ξεπεράσω τον Pascal Wehrlein και να φτάσω στη νίκη… Είμαστε και φέτος αποφασισμένοι για τη νίκη και ευελπιστώ να τα καταφέρουμε».

 

Audi Sport Formula E

Audi Sport Formula E

 

Στο πλευρό των εργαζομένων της Audi

 

 

Πριν από την ημέρα των ελεύθερων δοκιμαστικών, ο Daniel Abt και ο Lucas di Grassi θα εκπληρώσουν μια πολύ ιδιαίτερη επιθυμία καθώς θα επισκεφθούν το εργοστάσιο της Audi στο San José Chiapa ,στα περίχωρα της Puebla, εκεί όπου περίπου 5.500 άτομα εργάζονται στην παραγωγή των Audi Q5 και Audi SQ5. Μάλιστα, εκτός από την περιήγηση στο εργοστάσιο, η ατζέντα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και φωτογραφίες με υπαλλήλους.

 

 

Σ.Σ: Ο αγώνας στο Μεξικό θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 4 μ.μ. τοπική ώρα, θα διαρκέσει 45 λεπτά συν ένα γύρο και θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση από το  Eurosport.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...