Ανανεωμένες BMW M5 και M5 Competition

Ανανεωμένες BMW M5 και M5 Competition

Ανανεωμένες BMW M5 και M5 Competition

Ανανεωμένες BMW M5 και M5 Competition
Ανανεωμένες BMW M5 και M5 Competition

Οι ανανεωμένες BMW M5 και M5 Competition σηματοδοτούν την επιστροφή των sedan υψηλών επιδόσεων της BMW M GmbH, που είναι πιο δυναμικές από ποτέ.

 

Ανανεωμένες BMW M5 και M5 Competition

Ανανεωμένες BMW M5 και M5 Competition

 

Επιστρατεύοντας τις δεξιότητες και το ταλέντο της, η BMW M GmbH δημιούργησε μία εξελιγμένη λειτουργική φιλοσοφία που απογειώνει τις επιδόσεις των νέων BMW M5 (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,6 – 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 242 – 239 g/km) και BMW M5 Competition (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,6 – 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 242 – 239 g/km). Ο κινητήρας 4.4L V8 τεχνολογίας BMW M TwinPower Turbo παράγει 441 kW/600 hp στην BMW M5 και 460 kW/625 hp στην BMW M5 Competition. Το οκτατάχυτο κιβώτιο M Steptronic με Drivelogic διατίθεται στάνταρ. Αυτό συμβαίνει και με το σύστημα τετρακίνησης M xDrive, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον ρύθμιση 2WD για αμιγή πίσω κίνηση.

 

Side

Side

 

Ανώτατη οδηγική συμπεριφορά και άνεση



Με νέα αμορτισέρ από την BMW M8 Gran Coupé και νέες ρυθμίσεις πλαισίου, η BMW M5 Competition προσφέρει βελτιωμένη οδηγησιμότητα και οδική συμπεριφορά στο όριο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ανώτερη οδηγική άνεση. Η BMW M5 Competition είναι κατά επτά χιλιοστά χαμηλότερη από την BMW M5. Επιπλέον περιλαμβάνει και άλλες μελετημένες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και τα ελατήρια. Αυτό το σετάρισμα αξιοποιεί την πρόσθετη ισχύ του αυτοκινήτου και αναδεικνύει όλες τις αρετές του στην αγωνιστική πίστα.



Η BMW M5 επιταχύνει από 0 στα 100 km/h, σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα. Μάλιστα ξεπερνά τα 200 km/h, σε 11,1 δεύτερα. Η BMW M5 Competition είναι λίγο πιο γρήγορη, επιταχύνοντας από στάση στα 100 km/h σε 3,3 δευτ. και αγγίζοντας τα 200 km/h σε 10,8 δευτ.

 

Engine

Engine

 

Λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν…



Ως στοιχείο της BMW Σειράς 5, η ανανεωμένη μάσκα BMW κατεβαίνει χαμηλότερα στην εμπρός ποδιά. Το χρωμιωμένο πλαίσιο υιοθετεί μονοκόμματη σχεδίαση. Αυτή περιβάλλει και τα δύο στοιχεία των ‘νεφρών’, τα οποία φέρουν διπλές γρίλιες και ένα έμβλημα Μ.



Η ανασχεδιασμένη εμπρός ποδιά έχει τολμηρότερο περίγραμμα και μεγαλύτερες πλαϊνές εισαγωγές αέρα. Από την πλευρά της, η κεντρική εισαγωγή έχει εξαγωνικό σχήμα και ενσωματώνει το ψυγείο λαδιού με τον αισθητήρα ραντάρ για το σύστημα Active Cruise Control (ACC).



Νέες φωτεινές λωρίδες σχήματος L που λεπταίνουν προς τη μάσκα προσδίδουν μία δυναμική νότα στη νέα σχεδίαση των προβολέων LED. Η νέα πρόταση lights Shadowline της BMW Individual προσθέτει μία σκούρα πινελιά στα συστήματα προβολέων Adaptive LED Headlights και BMW Laserlight.



Τα πίσω φώτα LED αποπνέουν τώρα μία τρισδιάστατη αίσθηση. Αυτό λανσάροντας μία φρέσκια εκδοχή του γνώριμου σχήματος L της BMW με τη σχεδιαστική τους ακρίβεια.

 

Cockpit

Cockpit

 

Η μεγαλύτερη κεντρική οθόνη των 12,3” προβάλλει ευανάγνωστες πληροφορίες για πολυάριθμες λειτουργίες των συστημάτων δυναμικής οδήγησης και του BMW M xDrive.



Η νέα λειτουργική φιλοσοφία δύο διακοπτών στην κεντρική κονσόλα προέρχεται από την BMW M8. Από το μπουτόν M Mode ο οδηγός μπορεί να ενεργοποιεί τα προφίλ ROAD και SPORT. Το μπουτόν Setup τον μεταφέρει απευθείας στο μενού της κεντρικής οθόνης. Από εκεί μπορεί να επιλέγει εξατομικευμένες ρυθμίσεις για το σύστημα κίνησης και το πλαίσιο.



Οι τιμές στη Γερμανία ξεκινούν από 120.900€ για την BMW M5 και 129.900€ για την BMW M5 Competition.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...