Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018

Αυτοκίνηση 2018 εκθεσιακός χώρος

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018

Αυτοκίνηση 2018 εκθεσιακός χώρος

Αυτοκίνηση 2018 εκθεσιακός χώρος

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018. H έκθεση θεσμός στο χώρο του αυτοκινήτου, των υπηρεσιών και των σχετικών προϊόντων ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

Αυτοκίνηση 2018 εκθεσιακός χώρος

Αυτοκίνηση 2018 εκθεσιακός χώρος

Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018. Για δέκα ημέρες οι φίλοι του αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να ενημερωθούν και ακόμη και να πραγματοποιήσουν δωρεάν test drives των αυτοκινήτων που επιθυμούν. Επίσης μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές που έχουν προβλεφθεί αποκλειστικά για τις μέρες της έκθεσης. Ακολουθεί κατάλογος των εταιρειών που συμμετέχουν, όπως επίσης και τα μοντέλα που εκτίθενται.

Abarth

Στο περίπετρο της FCA Greece στην έκθεση “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018” η Abarth, με το 595 Pista, θα τραβήξει τα βλέμματα με ένα μοντέλο που εντυπωσιάζει με το χαρακτήρα και τις δυνατότητες του.

Alfa Romeo

Στο περίπτερο της στην έκθεση “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018” η Alfa Romeo, με τις GiuliettaGiulia και Stelvio, συνδέει ιδανικά το ξεχωριστό στυλ, με τις κορυφαίες επιδόσεις και την απόλυτη οδηγική απόλαυση.

BMW

Σχεδίαση με έμφαση στο συναίσθημα, πρωτοποριακή τεχνολογία και ένα ακόμα πιο συναρπαστικό είδος οδηγικής απόλαυσης ορίζουν το χαρακτήρα των νέων μοντέλων της BMW.
Στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2018 η BMW θα παρουσιάσει δύο πανελλαδικές πρεμιέρες, τη νέα BMW Σειρά 8 και τη νέα BMW X5, καθώς και νέα ξεχωριστά μοντέλα όπως τις νέες BMW X2, BMW X3, BMW X4, το best seller BMW X1 καθώς και τη νέα BMW M2 Competition των 411 ίππων.
Εξίσου σημαντική θα είναι και η παρουσία της BMW i με τα νέα BMW i3s και BMW i8 Roadster.

Citroën

Η Citroën απαντά στις σημερινές προκλήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, τοποθετώντας την τεχνολογία και την δημιουργικότητα στην υπηρεσία της καλύτερης ζωής των πελατών της. Από τη δημιουργία της, το 1919, η Citroën είναι σταθερά πρωτοπόρος και δημιουργός ειδήσεων. Από το πρώτο αυτοκίνητο με κίνηση στους εμπρός τροχούς, τη “θρυλική” υδροπνευματική ανάρτηση, αλλά και τα καινοτόμα μοντέλα του σήμερα, συνεχίζει να εμπνέεται από τους ανθρώπους και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής τους, προσεγγίζοντας με τον πιο δημιουργικό τρόπο τη σύγχρονη αυτοκίνηση.
Στη φετινή έκθεση Αυτοκίνηση 2018, θα κάνει την Πανελλαδική Πρώτη Εμφάνιση το νέο SUV C5 Aircross, ενώ δυναμικό παρόν θα δώσουν το νέο SUV C3 Aircross, το C3 με τη νέα Ειδική Έκδοση Sport, οι νέες Ειδικές Εκδόσεις C1 Urban Ride & C1 Elle, το νέο C4 Cactus, το επιβλητικό C4 Grand SpaceTourer και το νέο Berlingo σε πρώτη Πανελλήνια Εμφάνιση.

Dacia

Το 2018 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τη Dacia. Η λαμπρή ανοδική της πορεία ενισχύεται με το νέο DUSTER, το οποίο οδηγεί τις πωλήσεις της σε κατακόρυφη αύξηση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το νέο DUSTER θα είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο περίπτερο της Dacia στη φετινή έκθεση Αυτοκίνηση 2018, στο οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, τόσο στη δικίνητη, όσο και στην τετρακίνητη έκδοσή του. Δίπλα του το δημοφιλέςSANDERO STEPWAY που αποτελεί βασικό πυλώνα της επιτυχημένης προϊοντικής και εμπορικής στρατηγικής της εταιρείας.

DS

Με διαχρονική παράδοση στην Avant-Garde, η DS Automobiles πρωτοπορεί στη δημιουργία μοναδικών αυτοκινήτων, καθώς ενσωματώνει άψογα στην αυτοκινητοβιομηχανία, όλη τη γαλλική κουλτούρα που κυριαρχεί σε παγκοσμίου φήμης μάρκες πολυτέλειας. “Γεννημένη” στο Παρίσι, έχει στο DNA της το πνεύμα της αριστείας, της καινοτομίας και της τεχνολογικής υπεροχής. Από τη DS του 1955 – που αποτέλεσε το απόλυτο σύμβολο των γαλλικών high-end αυτοκινήτων, μέχρι και τα σημερινά μοντέλα, η DS Automobiles επαναπροσδιορίζει τους παραδοσιακούς κώδικες πολυτέλειας, συνδυάζοντας το μοναδικό design, τα κορυφαία υλικά, την άνεση, τις επιδόσεις και το Savoir-Faire. Καθώς η ιστορία προχωρά, τα δύο αυτά γράμματα εξακολουθούν να αντανακλούν την τελειότητα στον τομέα της αυτοκινητιστικής πολυτέλειας, σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στη φετινή έκθεση Αυτοκίνηση 2018, θα κάνει την Πρώτη Εμφάνιση στο Ελληνικό Κοινό το νέο DS 3 Crossback, το νέο SUV, το πολυτελές γαλλικό SUV, DS 7 Crossback, που αποτελεί τον οδηγό για το μέλλον της μάρκας. Επίσης, το δυναμικό DS 3αναμένεται τα τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών.

Fiat

Στο περίπτερο της Fiat στην έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018” στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, παράλληλα με την υπόλοιπη γκάμα της εταιρείας, θα βρεθούν το νέο Fiat 500X με τον πρωτοποριακό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το 500L City Cross που προσφέρει μια ξεχωριστή εναλλακτική στα Crossovers, αλλά και το Panda CNG, το οποίο χρησιμοποιεί για την κίνηση του φυσικό αέριο και αποτελεί την πλέον αποδοτική επιλογή για όσους θέλουν να περιορίσουν στο ελάχιστο το κόστος καυσίμου.

Ford

Στη έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2018, η Ford θα παρουσιάσει την πλήρη γκάμα SUV, τα σπορτίφ Fiesta και Focus ST-Line καθώς και τα νέα δυναμικά crossover Ka+ ActiveFiesta Active και το ολοκαίνουριο Focus Active, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο περίπτερο της Ford θα έχει η νέα MUSTANG BULLITTκαι θα ολοκληρώσει την performance εμφάνιση της με το νέο εκρηκτικό Fiesta ST. Τα μοντέλα στο περίπετρο είναι:

  • SUV: Ford Edge, Kuga, EcoSport
  • ACTIVE: Ford Focus Active, Fiesta Active, KA+ Active
  • ST-LINE: Ford Focus ST-Line, Fiesta ST-Line
  • PERFORMANCE: νέα Ford Mustang BULLITT, Fiesta ST
  • Ford Ranger
  • Tourneo Connect

Hyundai

Στο περίπτερο της Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ οι επισκέπτες θα απολαύσουν την πλήρως ανανεωμένη γκάμα της εταιρείας που περιλαμβάνει τα παρακάτω μοντέλα:

  • Το τολμηρό και γνήσιο πενταθέσιο i10
  • Το ανανεωμένο και δυναμικό i20
  • Το ασφαλές και βραβευμένο σχεδιαστικά i30
  • Το κομψό και πολυτελές i30 Fastback
  • Το σπορ i30 Nπου σχεδιάστηκε για αληθινές επιδόσεις
  • Το γεμάτο αυτοπεποίθηση Kona by Hyundaiπου μαγνητίζει τα βλέμματα
  • Το ολοκαίνουργιο Tusconπου συνδυάζει υποδειγματική συμπεριφορά και προηγμένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας.

Jeep

Στο περίπτερο της στην έκθεση “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018” η Jeep θα παρουσιάσει τα παρακάτω μοντέλα:

  • Νέο Wrangler, με κινητήρες 2,2L πετρελαίου και απόδοση 200 HP και 450 Nm ροπής. To καλύτερο Wrangler που έγινε ποτέ, με επιδόσεις και χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας, που το καθιστά μοναδικό. Ένα αυτοκίνητο όχι μόνο για τους οπαδούς του άγριου off-road, αλλά και για αυτούς που ζουν στην πόλη.
  • Νέο Renegadeεφοδιασμένο με κινητήρες 1,0l (120 HP & 190Nm) και 1,3l (150HP & 270Nm, 180HP & 270Nm). Με αυτό τον τρόπο επεκτείνει την γκάμα των κινητήρων και στοχεύει την γοργά αναπτυσσόμενη κατηγορία των μικρών SUV θέτοντας νέα στάνταρτ απόδοσης και οδηγικής συμπεριφοράς ενώ παράλληλα προσφέρει τις κορυφαίες εκτός δρόμου ικανότητες που περιμένει κανείς από τη Jeep.

Kia

Η Kia Ελλάς ΑΒΕΕ θα συμμετάσχει στην έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018” παρουσιάζοντας την πιο φρέσκια και ανανεωμένη γκάμα με τα μοντέλα της να κατέχουν δεσπόζουσα θέση στο περίπτερό της.
Πιο συγκεκριμένα η Kia θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το νέο υβριδικό Niro HEV το οποίο εφοδιάζεται με 2 κινητήρες – ένα βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτροκινητήρα – και το εντυπωσιακό Kia Stinger που συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό Gran Turismo με ένα ευρύχωρο και προηγμένο σχεδιαστικά εσωτερικό.
Δυναμική θα είναι και η εμφάνιση των υπόλοιπων μοντέλων της μάρκας όπως: το δημοφιλές μίνι αυτοκίνητο πόλης Picanto GT- Line, το δυναμικό και μοντέρνο Rio GT Line, το ολοκαίνουργο Kia Ceed με τη δυναμική του σχεδίαση, το Kia Stonic, το πιο εμπνευσμένο και πρωτοποριακό κόμπακτ Crossover με στιλ SUV και το εντελώς νέο κι επιβλητικό Sportage GT Line.

Mercedes-Benz

Το 1982 ιδρύθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε., 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG. Γενικός Διανομέας στην Ελλάδα των επιβατηγών, βαρέων κι ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz, των αυτοκινήτων Smart, των φορτηγών FUSO, των οχημάτων ειδικής χρήσης UNIMOG και των λεωφορείων Mercedes-Benz & Setra. Mercedes-Benz, ελαφρών φορτηγών FUSO και αυτοκινήτων smart στην Ελλάδα. Εδρεύει στη Ν. Κηφισιά. Διαθέτει Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών, το Κέντρο Μεταχειρισμένων Επαγγελματικών Οχημάτων «TruckStore», ενώ τα επιλεγμένα μεταχειρισμένα επιβατηγά Mercedes-Benz “Star-Class” προωθούνται από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο Mercedes-Benz και smart.
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της. Είναι η μόνη εταιρεία του κλάδου που εκδίδει Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας από το 2013, ενώ συνεισφέρει σταθερά με χορηγίες σε σημαντικά κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα.
Στην έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018” θα παρουσιαστούν τα μοντέλα A-ClassB-ClassCLAGLACLSG-ClassGLC SUV, Mercedes AMG E 53 Coupe. 

Mini

H MINI ανήκει στο BMW Group και είναι μία από τις πιο επιτυχημένες premium μάρκες αυτοκινήτων παγκοσμίως. H εφευρετική σκέψη είναι ενσωματωμένη στο DNA της μάρκας, η οποία στοχεύει στην τελειότητα αυτοκινήτων και υπηρεσιών για την απόλυτη ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών μετακίνησης, με μία πλήρη γκάμα μοντέλων που εκφράζουν την διασκεδαστική οδήγηση, την καινοτομία και τον αυθεντικό χαρακτήρα της ΜΙΝΙ.
Στην έκθεση “Αυτοκίνηση EKO 2018” η ΜΙΝΙ θα παρουσιάσει μοναδικά μοντέλα όπως το τρίθυρο MINI, το πεντάθυρο MINI, το MINI Countryman και το MINI Countryman Plug-In Hybrid. Επιπλέον και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Βρετανική μάρκα θα παρουσιαστεί το πρωτότυπο MINI Electric Concept που με την επιβλητική του σχεδίαση, θα αποκαλύψει τα χαρακτηριστικά ενός αποκλειστικού ηλεκτρικού ΜΙΝΙ για καθημερινές αστικές μετακινήσεις στο προσεχές διάστημα.

Nissan

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, έχοντας μια ιστορία 57 ετών, ως η πρώτη αντιπροσωπεία της Nissan στην Ευρώπη, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη γκάμα από συναρπαστικά μοντέλα.
Εξέχουσα θέση θα έχoυν τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα e-NV200 και e-EVALIA, που έρχονται για να ταράξουν τα νερά στις επαγγελματικές αστικές μετακινήσεις.
Στο περίπτερο της Nissan θα βρίσκεται και το νέο, 2ης γενιάς, αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF, με μεγάλη αυτονομία που αγγίζει τα 270 χλμ αλλά και με τις προηγμένες τεχνολογίες ProPILOT και e-pedal.
Τον ενθουσιασμό των επισκεπτών σίγουρα θα κερδίσει το super car GT-R, αλλά και η ειδική έκδοση N-GUARD του pick up ΝAVARA.
Mαζί με τα επιτυχημένα QASHQAI και X-TRAIL, το MICRA, το compact crossover JUKE και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα test drive, το περίπτερο της Nissan θα αποτελέσει έναν από τους πλέον σημαντικούς πόλους έλξης για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Renault

Η Renault πραγματοποιεί και φέτος δυναμική παρουσία στην έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018”. Oι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να γνωρίσουν από κοντά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όλη τη γκάμα MEGANE με αιχμή του δόρατος το εκρηκτικό MEGANE R.S., που θα πλαισιώνεται από το πολυτελές GRAND COUPE, το χρηστικό SPORT TOURER, αλλά και το γνωστό και δημοφιλές HATCH. Δίπλα τους, το εμβληματικό CLIO, το trendy CAPTUR και το επιβλητικό KADJAR. Με αφορμή τη συμπλήρωση των 120 χρόνων της μάρκας, στο περίπτερο της Renault τους επισκέπτες περιμένουν και μεγάλες εκπλήξεις.

Seat

Η Τεχνοκάρ είναι μέλος του Ομίλου Εταιρειών Θ. Βασιλάκη και από την ίδρυσή της το 1985 είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών SEAT στην Ελλάδα.
H SEAT είναι μια μάρκα που εμπνέεται από το δημιουργικό πνεύμα της Βαρκελώνης και προσφέρει μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία. Τα αυτοκίνητά της χαρακτηρίζονται από προηγμένη τεχνολογία, υψηλή αισθητική, κορυφαία ποιότητα, ασφάλεια και αποδοτικότητα.
Φέτος, η SEAT θα παρουσιάσει στο περίπτερό της όλη την γκάμα της στο ελληνικό κοινό (IBIZA, ARONA, ATECA, LEON, Mii) και για πρώτη φορά το νέο SEAT Tarraco, το τρίτο της SUV, καθώς και το CUPRA Ateca, το πρώτο μοντέλο της νέας μάρκας CUPRA.

Skoda

Η SKODA συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018”, δίνοντας δυναμικό παρόν με την πλήρη και ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της: Citigo, Citigo G-TEC, Fabia, Octavia, Karoq ,Kodiaq, & Superb. Κυρίαρχη θέση στο περίπτερο θα έχουν οι νέες SKODA FABIA και SKODA FABIA COMBI, οι οποίες παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό ως δύο από τις μεγάλες πρεμιέρες της έκθεσης. Αν κάποιος θα ήθελε να απομονώσει άλλες επιμέρους ενδιαφέρουσες εκδόσεις, τότε σίγουρα προσοχής αξίζουν τα καταξιωμένα SUV της μάρκας, τα SKODA KAROQ και SKODA KODIAQ με τη ειδική έκδοση SCOUT.

Smart

H Smart θα δώσει το παρόν στην έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018”. Στο περιπτερό της θα παρουσιαστούν τα μοντέλα F2 και F4, καθώς και το ηλεκτρικό smart fortwo.

Subaru

Η SUBARU θα βρίσκεται στο περίπτερο 18 της έκθεσης αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018” με τα βραβευμένα από τον Euro NCAP ως BEST IN CLASS στην κατηγορία «Μικρά Οικογενειακά» Impreza και SUBARU XV, που πατάνε πάνω στη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform). Με τη μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD της SUBARU, τον επανασχεδιασμένο βενζινοκινητήρα Boxer και το αυτόματο κιβώτιο CVT, τα νέα Impreza και XV φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight στον βασικό εξοπλισμό τους. Με EyeSight είναι επίσης εξοπλισμένα τα Forester 2.0i SAAS και Outback 2.5i ES. Την πεντάδα κλείνει ένα “WR Blue” Subaru BRZ.

 

 

Volkswagen

Η Volkswagen θα συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018” με τα εξής μοντέλα :

  • Νέο Touareg
  • Up! GTI / Polo GTI
  • Golf R
  • e-up! & e-Golf
  • T-Roc / Tiguan
  • Polo R-Line / Golf R-Line
  • Arteon

 

Volvo

Στο περίπτερο της VOLVO  στην έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση EKO 2018”  θα κάνουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους, το ολοκαίνουριο Volvo V60, το εντυπωσιακό premium wagon της σουηδικής μάρκας και το νέο Volvo XC40, που βραβεύτηκε με τον πλέον καταξιωμένο τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018. Τα νέα μοντέλα θα έχουν κυρίαρχη θέση στο εντυπωσιακό περίπτερο της Volvo Βελμάρ, δίπλα στα υπόλοιπα μοντέλα της Σειράς XC60 & XC90.
Παράλληλα, όλη η γκάμα της Volvo θα είναι παρούσα, σε εντυπωσιακές εκδόσεις που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Στο περίπτερο της Βελμάρ το δυναμικό παρόν θα δώσουν:

  • XC40 T3 1.5L 156hp MT6 Inscription
  • XC40 D4 AWD Geartronic Momentum
  • V60 II D4 Geartronic 190 hp Inscription
  • XC60 II D5 AWD Geartronic 235 hp Inscription
  • XC90 T8 AWD PHEV Geartronic 390 hp Inscription 7θέσιο

 

ZhiDou Greece – Ν. Ζύμπας ΑΕ

H εταιρεία Ν. Ζυμπάς ΑΕ, με 45ετή δραστηριότητα στο χώρο του αυτοκινήτου, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της Zhidou, μιας μάρκας αποκλειστικά ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ανήκει στο διεθνή όμιλο Geely Holding (περιλαμβάνει τις μάρκες Volvo, Polestar, Lotus, London Taxi, Proton, Geely Auto, κ.ά.). Στο περίπτερό της στην έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» η ZD Greece θα παρουσιάσει τα μοντέλα D2 και D2S, δύο ευέλικτα αυτοκίνητα πόλης με μήκος που δεν ξεπερνά τα 2,8 μ. Διαθέτοντας κινητήρα ισχύος 30 KW και συστοιχία μπαταριών λιθίου χωρητικότητας 17,2 KWh (με 4ετή εργοστασιακή εγγύηση), προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις και εξαιρετική αυτονομία που φτάνει τα 180 χλμ. Το πακέτο εξοπλισμού τους είναι πληρέστατο, με όλες τις συνήθης ηλεκτρικές ευκολίες (ηλεκτρικά παράθυρα, καθρέπτες, κλειδαριές), υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, κλιματισμό, οθόνη πολυμέσων συστήματος Android (πλοήγηση, Bluetooth, USB, κ.λπ.), σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας, τροχούς αλουμινίου, δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων, δερμάτινο τιμόνι, κ.α. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Zhidou αποτελούν τη νέα τάση της στον κόσμο της αγοράς των ηλεκτρικών οχημάτων και έχουν στόχο τη βελτιστοποίηση της οικολογικής οδικής μεταφοράς, με λιγότερους ιδιωτικούς ή δημόσιους πόρους, πιο αποτελεσματικές μεθόδους περιβαλλοντικής προστασίας και πιο προηγμένες ενεργειακές τεχνολογίες.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...