Αυτοκίνηση 2019

Αυτοκίνηση 2019

Αυτοκίνηση 2019

Αυτοκίνηση 2019

Αυτοκίνηση 2019

Η Αυτοκίνηση 2019 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Αίθουσα Ξιφασκίας) από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου 2019.

 

Αυτοκίνηση 2019

Aftokinisi 2019

Η συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί τη μοναδική στη χώρα μας στην οποία συμμετέχουν οι Έλληνες Αντιπρόσωποι – Εισαγωγείς, μέλη του ΣΕΑΑ.

 

Το θετικό κλίμα στην Ελλάδα, η άρση των capital controls, καθώς και τα κίνητρα που έχει δώσει η κυβέρνηση για την αγορά αυτοκινήτων νέας τεχνολογίας, θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της αγοράς των νέων οχημάτων.

 

Παράλληλα, η καλή πορεία της ελληνικής αγοράς το 2019, όπου παρουσιάζεται αύξηση 10% στο 8μηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου, αυξάνει το ενδιαφέρον για περισσότερες συμμετοχές.

 

Η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη. Έχει προστεθεί εκθεσιακός χώρος ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200τ.μ. Μάλιστα, πόλο έλξης αποτελούν διάφορες πρεμιέρες που θα γίνουν στο ελληνικό κοινό μετά την Έκθεση της Φρανκφούρτης.

 

Ξεχωριστή θέση κατέχουν τα ηλεκτρικά-υβριδικά αυτοκίνητα, τα SUV, τα crossover, καθώς και οι νέες τεχνολογίες.

 

Περίοπτη θέση από εκεί και πέρα, θα έχει το aftermarket, όπου παρουσιάζονται νέα προϊόντα και εξελίξεις.

 

Πηγή: «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...