Βράβευση του 1.2 Turbo PureTech

Βράβευση του 1.2 Turbo PureTech

O 1.2 Turbo PureTech του ομίλου PSA απέσπασε το τίτλο του «Κινητήρα της Χρονιάς», αποσπώντας έτσι βραβείο για τέταρτη συνεχή χρονιά στον εν λόγω θεσμό.

Citroen PureTech Engine Of The Year C4 Cactus

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία των 1,0 έως 1,4 λίτρων, ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας Turbo 1.2 PureTech, 110 και 130 ίππων αναδείχτηκε ο καλύτερος από την επιτροπή του 20ού Διεθνούς Βραβείου «Κινητήρας της Χρονιάς» στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και το περιοδικό Engine Technology International.

Ξεχώρισε για τις επιδόσεις, τον μειωμένο του θόρυβο, την κατανάλωση καυσίμου και την ομαλή του λειτουργία, από την αξιολόγηση μιας ομάδας 58 δημοσιογράφων του χώρου από 31 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η υποψηφιότητα ενός μοτέρ, προϋποθέτει τη χρήση του σε επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο διατέθηκε σε παραπάνω από μία χώρα, έως τον περασμένο Ιούνιο.

Ο 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας Turbo 1.2 PureTech της Citroen, προσέφερε μειωμένη κατανάλωση καυσίμου της τάξεως του 4% συγκριτικά με την περασμένη γενιά, βελτίωση της απόκρισής του και μείωση 75% των εκπομπών σωματιδίων.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...