Βραβεία ασφάλειας για Maxima και Altima

Βραβεία ασφάλειας για Maxima και Altima

Βραβεία ασφάλειας για Maxima και Altima

Βραβεία ασφάλειας για Maxima και Altima
Βραβεία ασφάλειας για Maxima και Altima

Βραβεία ασφάλειας για Maxima και Altima, με τα δύο μοντέλα της Nissan να επιβραβεύονται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, από το IIHS των Η.Π.Α.

 

Nissan Altima

Nissan Altima

 

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για την Ασφάλεια των Αυτοκινητοδρόμων (IIHS) στις Η.Π.Α., ανακοίνωσε την ετήσια βαθμολογία των βραβείων Top Safety Pick και Top Safety Pick+ για το 2020. Σε αυτή τα Nissan Maxima και Altima καταλαμβάνουν την κορυφή στην κατηγορία των Midsize Sedan. Και τα δύο οχήματα διαθέτουν στον εξοπλισμό τους το Nissan Safety Shield 360. Το τελευταίο αποτελείται μάλιστα από μια σουίτα έξι προηγμένων συστημάτων υποστήριξης του οδηγού.

 

Maxima και Altima στην κορυφή

 

Το Maxima,που απέσπασε τη διάκριση “Top Safety Pick +” για το 2020, βρίσκεται στην κορυφή για πέντε συνεχόμενα χρόνια. Αυτό, είτε ως Top Safety Pick ή ως Top Safety Pick +. Το Altima διακρίνεται ως Top Safety Pick ή Top Safety Pick +, κάθε χρόνο, από το 2013. Και τα δύο μοντέλα της Nissan έχουν αποσπάσει τα βραβεία του IIHS, με το προαιρετικό σύστημα πρόληψης εμπρόσθιας πρόσκρουσης και με συγκεκριμένους προβολείς. Τα βραβεία προσδιορίζουν τις καλύτερες επιλογές οχημάτων ως προς την ασφάλεια, σε 13 κατηγορίες. Αυτό μάλιστα κατά τη διάρκεια ενός έτους. Μόλις 64 μοντέλα έλαβαν την κορυφαία αξιολόγηση ασφαλείας για το 2020. Το περασμένο φθινόπωρο, τα Maxima και Altima βρέθηκαν στην κορυφή του IIHS, για τις επιδόσεις τους στις δοκιμές αποφυγής σύγκρουσης με πεζούς.

 

Nissan Safety Shied 360

 

«Η προστασία των πελατών μας, ενώ βρίσκονται στον δρόμο, είναι ζωτικής σημασίας». Αυτό δήλωσε ο Rob Warren, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nissan North America Inc. Και συνέχισε… «To Nissan Safety Shield 360 είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτού του οράματος. Είμαστε υπερήφανοι που τα οχήματά μας αναγνωρίζονται από το IIHS, με βάση τα αυστηρά κριτήρια δοκιμών του.”

 

Το Nissan Safety Shield 360 περιλαμβάνει Αυτόματο Σύστημα Πέδησης Έκτακτης ανάγκης με Ανίχνευση Πεζών, Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου, Προειδοποίηση Οπίσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας, Προειδοποίηση Απόκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας, Υποβοήθηση Μεγάλης Ακτίνας Προβολέων και Αυτόματη Οπίσθια Πέδηση. Εκτός από το Safety Shield 360, τα Maxima και Altima διαθέτουν Intelligent Cruise Control (ICC) και Αναγνώριση Κυκλοφοριακών Σημάτων (Traffic Sign Recognition – TSR). Η πρωτοποριακή τεχνολογία Intelligent Driver Alertness (I-DA) της Nissan, είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού των συγκεκριμένων μοντέλων.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...