Βραβείο Autonis για το νέο Mini

Βραβείο Autonis για το νέο Mini

Βραβείο Autonis για το νέο Mini

Βραβείο Autonis για το νέο Mini

Το νέο Mini κέρδισε το βραβείο σχεδίασης «autonis» ύστερα από την ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού Auto Motor und Sport.

Βραβείο Autonis για το νέο Mini

Βραβείο Autonis για το νέο Mini

Το βραβείο σχεδίασης «autonis» από τους αναγνώστες του περιοδικού Auto Motor und Sport κέρδισε μετά από ψηφοφορία που έγινε, το νέο Mini. Οι αναγνώστες του εντύπου, κλήθηκαν να αναδείξουν για 18η φορά τα πιο όμορφα αυτοκίνητα, τούτη τη φορά, για το 2018.

Υποψήφια ήταν συνολικά 95 μοντέλα σε 10 κατηγορίες, νέα και ανανεωμένα που κυκλοφόρησαν στη γερμανική αγορά τους πρόσφατους 12 μήνες. Το νέο Mini να κέρδισε την κατηγορία «μικρό αυτοκίνητο», καταλαμβάνοντας το 30,3% των ψήφων.

Το Mini διαθέτει νέους προβολείς LED και πίσω φώτα LED (με τη χαρακτηριστική βρετανική σημαία). Επιπλέον, οι αποχρώσεις Emerald Grey metallic, Starlight Blue metallic και Solaris Orange metallic, περιλαμβάνονται στις ξεχωριστές προτάσεις. Όσον αγορά στην γκάμα ζαντών αλουμινίου, είναι εκτεταμένη, ενώ ακόμα μερικά στοιχεία που βοήθησαν το Mini να κερδίσει το βραβείο, είναι το εξωτερικό φινίρισμα σε Piano Black με μαύρα πλαίσια για τους προβολείς, η μάσκα και τα πίσω φώτα, όπως επίσης και ο νέος δερμάτινος εξοπλισμός, οι επενδύσεις και τα χρώματα της καμπίνας.

Να σημειωθεί πως το 2014, το Mini, μετά την τελευταία αλλαγή γενιάς, είχε κερδίσει ξανά το εν λόγω βραβείο.

Πηγή: Mini


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...