Δύο νέα concepts από την Ducati

Δύο νέα concepts από την Ducati

Δύο νέα concepts από την Ducati

Δύο νέα concepts από την Ducati

Δύο νέα concepts από την Ducati

Δύο νέα concepts από την Ducati, με την ιταλική φίρμα να τα παρουσιάζει στην EICMA 2019 και να δίνει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης στους αναβάτες.

 

Δύο νέα concept από την Ducati

Ducati new concepts

Η εταιρεία προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της Motard, κατά πρώτο λόγο, που αποτελεί στιλιστική εξέλιξη της Ducati Scrambler 800. Εμπνευσμένη από τα supermotards του ’80, αποτελεί αγωνιστική έκδοση της Ducati Scrambler Desert Sled. Φορά σλικ ελαστικά για χρήση στον δρόμο και η πινακίδα κυκλοφορίας έχει το σχήμα του προβολέα της Scrambler. Η νέα δεξαμενή καυσίμου από «βουρτσισμένο» μέταλλο έχει τοποθετηθεί κάτω από δύο καλύμματα που τονώνουν το σχήμα δακρύου.

 

Το άλλο μοντέλο αποκαλείται DesertX και είναι εμπνευσμένο από τα μοντέλα του ’90, όπως αυτών που μετείχαν στο ράλι Παρίσι-Ντακάρ. Έχει ρετρό σχεδιασμό, λειτουργικό στιλ και με καθαρές γραμμές.

 

Από εκεί και πέρα, παρουσιάστηκε και η Ducati Scrambler Icon Dark, που ανήκει στην οικογένεια 800 της φίρμας και διακρίνεται από το ματ μαύρο σε δεξαμενή καυσίμου και λασπωτήρες, προσφέροντας πολλές επιλογές εξατομίκευσης στους αναβάτες.

 

Πηγή: Ducati


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...