Εκπαίδευση για το δίκτυο της Jeep

Jeep training

Εκπαίδευση για το δίκτυο της Jeep

Εκπαίδευση για το δίκτυο της Jeep
Εκπαίδευση για το δίκτυο της Jeep

Εκπαίδευση για το δίκτυο της Jeep, με την FCA Greece να προχωρά το πρόγραμμα που αφορά το ελληνικό δίκτυο και έχει σχέση με τη νέα εποχή της αυτοκίνησης.

 

Jeep training

Jeep training

 

Παράλληλα, υπήρξε ενημέρωση για την τεχνολογία plug-in Hybrid.

 

 

Η Jeep προσφέρει πλέον προηγμένες λύσεις συνδεσιμότητας. Μάλιστα, με το λανσάρισμα των νέων plug-in Hybrid μοντέλων Jeep Renegade και Compass να γίνεται μέσα στο 2020, πραγματοποιήθηκε ένα ολοκληρωμένο πλάνο εκπαίδευσης της ομάδας συμβούλων πωλήσεων της Jeep. Αυτό ώστε το κοινό να μπορεί να ενημερώνεται και να χρησιμοποιεί σωστά τα νέα συστήματα.

 

 

Η εκπαίδευση ήταν διήμερη και έλαβε χώρα στην Αράχοβα και τους Δελφούς. Εκεί αναλύθηκαν οι δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα πολυμέσων Uconnect Box-Connectivity. Το σύστημα περιλαμβάνει λύσεις, όπως για παράδειγμα ο εντοπισμός τελευταίας θέσης στάθμευσης του αυτοκινήτου, οι προηγμένες υπηρεσίες πλοήγησης, η ενημέρωση της κατάστασης του αυτοκινήτου (πίεση ελαστικών, ποιότητα λιπαντικού κινητήρα, κτλ.) ή ακόμα και το κλείδωμα/ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου μέσω του κινητού τηλεφώνου του χρήστη.

 

Jeep FCA Greece

Jeep FCA Greece

 

Οι plug-in Hybrid εκδόσεις των Renegade και Compass θα λανσαριστούν στα τέλη του πρώτου 6μήνου του 2020. Μάλιστα θα έχουν μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται στους 200 ίππους και παρέχουν δυνατότητα 4κίνησης μέσω του τοποθετημένου στον πίσω άξονα ηλεκτροκινητήρα (σύστημα Jeep eAWD). Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα κίνησης αμιγώς με ηλεκτρισμό.

 

 

Όλα τα παραπάνω αναλύθηκαν πλήρως στην εκδήλωση και ως εκ τούτου, η ομάδα συμβούλων πωλήσεων της Jeep είναι έτοιμη να προτείνει στους καταναλωτές την ιδανική λύση για τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

 

 

Πηγή: Jeep


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...