Ελαστικά Hankook για το νέο Audi SQ8 TDI

Audi SQ8 TDI - Hankook

Ελαστικά Hankook για το νέο Audi SQ8 TDI

Ελαστικά Hankook για το νέο Audi SQ8 TDI
Ελαστικά Hankook για το νέο Audi SQ8 TDI

Ελαστικά Hankook για το νέο Audi SQ8 TDI με τις διαστάσεις να αφορούν τις 21 ίντσες και αργότερα να μπορούν να τοποθετηθούν αυτά των 22.

 

 

Audi SQ8 TDI - Hankook

Audi SQ8 TDI – Hankook

 

Τα Hankook αποτελούν ελαστικά πρώτης τοποθέτησης στο νέο Audi SQ8 TDI. Το αυτοκίνητο υιοθετεί μια σπορ φιλοσοφία. Μάλιστα εφοδιάζεται με έναν κινητήρα ισχύος 435 ίππων με μόνιμη 4κίνηση. Έχει μέγιστη ροπή 900Nm και επιταχύνει έως τα 100 χ.α.ω. σε 4,8δλ.

 

 

Τα ελαστικά που τοποθετούνται αφορούν διαστάσεις 21 ή 22 ιντσών. Πρόκειται για τα Ventus S1 evo 3 SUV και Winter i cept evo 2 SUV σε διαστάσεις 285/45 R21 113 Y XL και V XL αντίστοιχα. Αργότερα θα ακολουθήσει το καλοκαιρινό ελαστικό 22 ιντσών Hankook Ventus S1 evo 3 SUV in 285/40 R22.

 

 

Το Ventus S1 evo 3 είναι κατασκευασμένο με ένα ειδικό νάιλον στα πλευρά, που αυξάνει την αντοχή. Οι δύο στρώσεις και η χρήση αραμιδίου μειώνουν την αύξηση της περιφέρειας σε ταχύτητες ακόμα και πάνω από 300 χ.α.ω. και σε ποσοστό 60% σε σύγκριση με τα άλλα υφάσματα που χρησιμοποιούνταν.

 

 

Αυτό δίνει στο ελαστικό σημαντικά καλύτερη σταθερότητα στην οδήγηση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της λιγότερης παραγωγής θερμότητας και συνεπώς παραμένει σε σταθερά υψηλό επίπεδο πρόσφυσης ακόμη και σε πολύ ευρύ φάσμα θερμοκρασιών. Η σπορ δυναμική απόδοση σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους εξασφαλίζεται από ειδική σύνθεση πέλματος, χρησιμοποιώντας φυσικές ρητίνες υψηλής απόδοσης.

 

 

Πηγή: Hankook


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...