Εφαρμογή Fleet Tracker από τη Goodyear

Εφαρμογή Fleet Tracker από τη Goodyear

Εφαρμογή Fleet Tracker από τη Goodyear

Εφαρμογή Fleet Tracker από τη Goodyear
Εφαρμογή Fleet Tracker από τη Goodyear

Η εφαρμογή Fleet Tracker από τη Goodyear θα διευκολύνει τους στόλους στη σωστή διαχείριση όλων των οχημάτων, και των τρέιλερ, με απόλυτα αξιόπιστο τρόπο.

 

Goodyear Fleet Tracker

Goodyear Fleet Tracker

 

Το Goodyear Fleet Tracker είναι μία πολύ φιλική και έξυπνη εφαρμογή προς το χρήστη. Παρέχει λεπτομερή καταγραφή και παρακολούθηση των χιλιομέτρων των οχημάτων.



H συνεχής παρακολούθηση του υπολειπόμενου πέλματος επιτρέπει στους στόλους και τους παρόχους σέρβις να καθορίσουν την κατάλληλη στιγμή για την αντικατάσταση των ελαστικών και προληπτικά να προγραμματίσουν την συντήρησή τους. Αυτό μάλιστα δίχως καμία διακοπή κατά τη λειτουργία τους. Εξίσου, η έξυπνη συσκευή θα υποστηρίζει τη βιώσιμη λειτουργία των στόλων, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής των ελαστικών. Παράλληλα θα διασφαλίζει ότι ο σκελετός των ελαστικών παραμένει σε βέλτιστη κατάσταση για αναγόμωση.



Επιπλέον, η λύση αυτή που παρέχει η Goodyear, διευκολύνει τον εντοπισμό των οχημάτων στο δρόμο που βρίσκονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες. Η συσκευή που λειτουργεί με μπαταρία, μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε τύπο οχήματος. Με αυτό τον τρόπο διευκολύνεται κατά πολύ η διαχείριση των ρυμουλκούμενων οχημάτων.



Τεχνολογία εύκολης πρόσβασης



Η πρόταση εντοπισμού της Goodyear συμπεριλαμβάνει εσωτερική μνήμη αποθήκευσης με χωρητικότητα περισσότερων από 55.000 εγγραφών. Μάλιστα χρησιμοποιώντας απλώς το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, μεταφέρει τα συγκεντρωμένα δεδομένα σε ένα cloud. Ακόμα και σε περίπτωση που ένα όχημα που έχει εξοπλιστεί με τη συσκευή βρίσκεται εκτός εμβέλειας, η χωρητικότητα της μνήμης είναι αρκετά μεγάλη ώστε να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα δεν θα χαθούν.



Ένας ενσωματωμένος μετρητής κίνησης 3 σταδίων επιτρέπει στο σύστημα να εισέλθει σε ‘κατάσταση αναστολής λειτουργίας’ και να μπει σε κατάσταση ‘εξαιρετικά χαμηλής ισχύος’. Εκεί η τεχνολογία θα επανεργοποιηθεί όταν ανιχνευθεί κίνηση του οχήματος.



Από προεπιλογή, το GPS στέλνει σήμα κάθε δεκαπέντε λεπτά. Επιπλέον, η αποστολή δεδομένων πραγματοποιείται κάθε δύο ώρες ή όταν το όχημα σταματά ή ξεκινά τη λειτουργία του.



Το διάστημα μεταφοράς των δεδομένων μπορεί να διαμορφωθεί για να καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες στόλου και του τύπου μεταφοράς. Τα ισχυρά συστήματα τεχνολογίας δεδομένων της Goodyear, θα αναλύσουν τα δεδομένα που συλλέγονται.



Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε λεπτομερή δεδομένα διανυθέντων χιλιομέτρων και σε δεδομένα δρομολογίων ανά εξοπλισμένο όχημα. Αυτό γίνεται μέσω μιας προσαρμοσμένης αναφοράς. Επιπλέον μπορεί να παρακολουθήσει το συνολικό ιστορικό του στόλου με τη βοήθεια ενός φιλικού προς το χρήστη πίνακα σε εφαρμογές κινητών τηλεφώνων και διαδικτυακές πύλες.




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...