Η έκδοση MINI 60 Years επί της σκηνής!!

Η έκδοση MINI 60 Years επί της σκηνής!!

Η έκδοση MINI 60 Years επί της σκηνής

Η έκδοση MINI 60 Years επί της σκηνής

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες το MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure, με την έκδοση MINI 60 years επί της σκηνής.

 

Η έκδοση MINI 60 Years επί της σκηνής

Η έκδοση MINI 60 Years επί της σκηνής

 

Στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας και της μουσικής που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, αγαπημένοι καλλιτέχνες και σχεδιαστές συνδύασαν τη μόδα και τη μουσική. Μάλιστα, με πρωτότυπες ανατρεπτικές live εμφανίσεις δημιούργησαν ένα μοναδικό fashion show που εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους.

 

Από το ξεχωριστό event δεν θα μπορούσε να λείπει ένας θρύλος των 60s! Δεν πρόκειται για κάποιον διάσημο σχεδιαστή αλλά για τη θρυλική ΜΙΝΙ. Εδώ και 60 χρόνια, η ιστορική μάρκα υποστηρίζει έμπρακτα το design και το στιλ σε κάθε της μοντέλο. Από τη δεκαετία του 1960, η ΜΙΝΙ συνεχίζει με το ίδιο πάθος για καινοτομία, έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα.

 

Για να γιορτάσει φέτος τα εξηκοστά της γενέθλια, η ΜΙΝΙ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του MadWalk 2019 by Serkova Crystal Pure ως fashion brand. Αυτό το έκανε με την επετειακή έκδοση του μοντέλου MINI Cooper S, «MINI 60 Years».

 

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η συλλεκτική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ, MINI 60 Years Lifestyle Collection. Η τελευταία βασίζεται στην άνεση, στη διαχρονικότητα και στην υψηλή αισθητική.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...