Η Κοινωνία της Κυκλοφορίας

Η Κοινωνία της Κυκλοφορίας

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης και η Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του Ε.Μ.Π. διοργανώνουν το 3ο Εκπαιδευτικό forum στο Athens Hilton Hotel στις 7 και 8 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για ένα  Διεπιστημονικό Εργαστήριο για την Κοινωνία της Κυκλοφορίας και τον δρόμο και διοργανώνεται σε συνέχεια  των δράσεων για την ασφαλή κινητικότητα και την εισαγωγή ιδεών και προτάσεων στην Θεματική Εβδομάδα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας. Στόχος είναι η δημιουργία προτάσεων για μελλοντικές δράσεις, μεταξύ και άλλων στο πλαίσιο των σχολείων βασικής εκπαίδευσης.

Το Διεπιστημονικό Εργαστήριο «Η Κοινωνία της Κυκλοφορίας – Διασταυρούμενες Ματιές» προσπαθεί να ψηλαφίσει μεθοδολογίες και προσεγγίσεις για την ένταξη των παιδιών στην ΚτΚ, και να δημιουργήσει Εκπαιδευτικές – Βιωματικές διαδικασίες για την οριοθέτηση του δρόμου ως κοινό σημείο αναφοράς, την αρμονική συνύπαρξη όλων των ανθρώπων στον δρόμο για την πολυχρωμία και την χαρά της κινητικότητας.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...