Ντεμπούτο στο Le Mans για τη νέα BMW Σειρά 8 Coupe

Ντεμπούτο στο Le Mans για τη νέα BMW Σειρά 8 Coupe

Την παραμονή του θρυλικού αγώνα αντοχής του Le Mans (Γαλλία), η BMW ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 8 Coupe.

Το νέο, πολυτελές μοντέλο εξελίχθηκε παράλληλα με την BMW M8 GTE με την οποία η BMW Motorsport θα παραταχθεί και πάλι στη γραμμή εκκίνησης του Le Mans την επόμενη μέρα, για πρώτη φορά από το 2011.

Στο δεύτερο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής της FIA – World Endurance Championship (WEC) 2018, η BMW θα κατεβάσει δύο BMW M8 GTE. Θα ακολουθήσει το μοντέλο παραγωγής, με τεχνολογία κίνησης και ανάρτησης βασισμένη στην εμπειρία της εταιρίας από το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

BMW Σειρά 8 Coupe: Με κορυφαία τεχνολογία

Εμφανείς επιρροές από συμμετοχή σε αγωνιστικές διοργανώσεις υπάρχουν κυρίως στη νέα BMW M850i xDrive Coupe, που εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις με νέο V8 κινητήρα, ευφυή τετρακίνηση, ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα, Integral Active Steering, τεχνολογία προσαρμοζόμενης ανάρτησης Μ Professional με Active Roll Stabilization (Ενεργή Αντιστρεπτική Δοκό) και ζάντες αλουμινίου 20-ιντσών με ελαστικά υψηλών επιδόσεων.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...