H 4η Απριλίου ήταν η 4×4 Day της Jeep

H 4η Απριλίου ήταν η 4x4 Day της Jeep

H 4η Απριλίου ήταν η 4×4 Day της Jeep

H 4η Απριλίου ήταν η 4x4 Day της Jeep
H 4η Απριλίου ήταν η 4×4 Day της Jeep

H 4η Απριλίου ήταν η 4x4 Day της Jeep, η ετήσια γιορτή, της μάρκας που έχει συνδεθεί όσο καμία άλλη με την περιπέτεια και την εκτός δρόμου οδήγηση.

 

Jeep 4x4 Day

Jeep 4×4 Day

Φέτος ήταν η 5η χρονιά του θεσμού που γιορτάζεται την 4η ημέρα του 4ου μήνα του χρόνου. Άλλωστε η Jeep αποτελεί την πλέον αναγνωρίσιμη μάρκα οχημάτων SUV στον κόσμο. Πρόκειται για μια κατηγορία που ουσιαστικά δημιούργησε η ίδια 80 χρόνια πριν. Από τότε μέχρι και σήμερα το όνομα Jeep αποτελεί συνώνυμο της ελευθερίας, της περιπέτειας, αλλά και της ικανότητας να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο.



Φέτος η Jeep 4x4 Day εστίασε στη φιλοσοφία της εταιρείας “Go anywhere, Do anything”. Μάλιστα επισφραγίζεται από την απόλυτη πιστοποίηση “Trail Rated”. Αυτή συνοδεύει τις πιο ικανές σε εκτός δρόμου διαδρομές, εκδόσεις των μοντέλων της εταιρείας. Για να κερδίσει μια έκδοση το λογότυπο Trail Rated θα πρέπει να αποδείξει τις ικανότητες της σε 5 επίπεδα. Αυτά είναι τα επίπεδα πρόσφυσης, την ικανότητα διέλευσης από υδάτινα κωλύματα, την ευελιξία, την ελευθερία άρθρωσης της ανάρτησης και την απόσταση από το έδαφος.



Μόνο όταν μια έκδοση περάσει απροβλημάτιστα όλες τις δοκιμασίες μπορεί να κατακτήσει τη διάκριση αυτή.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...