Η Alfa Romeo Giulietta με όφελος έως 3.800€

Η Alfa Romeo Giulietta με όφελος έως 3.800€

Η Alfa Romeo Giulietta με όφελος έως 3.800€

Η Alfa Romeo Giulietta με όφελος έως 3.800€
Η Alfa Romeo Giulietta με όφελος έως 3.800€

Η Alfa Romeo Giulietta με όφελος έως 3.800€, τιμή από 15.990€ και ένα πλήρες πακέτο προνομίων, γίνεται πιο προσιτή από ποτέ.

 

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta

 

Για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, η γκάμα του μοντέλου με κινητήρες Turbo, βενζίνης και diesel, είναι διαθέσιμη με εκπτώσεις έως 3.800 ευρώ και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω της FCA Bank με πρώτη δόση το 2021. Τέλος τα αυτοκίνητα καλύπτονται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση και αντίστοιχης διάρκειας οδική βοήθεια, με την ισχύ των καλύψεων να φτάνει έως τα 160.000χλμ., δίνοντας το περιθώριο για απολαυστικές διαδρομές χωρίς κανένα άγχος και περιορισμό.



Πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού



  • Ζάντες αλουμινίου 16’’

  • Προβολείς ομίχλης

  • Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό

  • Εμπρός υποβραχιόνιο με θήκη

  • ESP με Brake-Assist και Hill Assist

  • Cruise control με Speed Limiter

  • Αισθητήρες παρκαρίσματος



Παράλληλα με τα παραπάνω στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, η Alfa Romeo Giulietta εφοδιάζεται με το σύστημα παραμετροποίησης Alfa D.N.A., ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης eQ2, σύστημα διεύθυνσης Active Dual Pinion και πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Στοιχεία που εξασφαλίζουν κορυφαία επίπεδα πρόσφυσης, αμεσότητα στις εντολές του οδηγού και βέβαια την οδηγική απόλαυση που μόνο μια αυθεντική Alfa Romeo μπορεί να προσφέρει.



Τα διαθέσιμα αυτοκίνητα εφοδιάζονται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4ΤΒ 120hp (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων) ή τον κινητήρα diesel 1.6JTD 120hp (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιου διπλού συμπλέκτη TCT 6 σχέσεων), ενώ οι τιμές τους διαμορφώνονται από τις 15.990 (βενζίνη) και από τις 17.990 – 18.990 ευρώ (diesel με μηχανικό – αυτόματο κιβώτιο).




#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...