Η DS Techeetah αποκαλύπτει το Gen 2 Evo

DS Techeetah Gen 2 Evo

Η DS Techeetah αποκαλύπτει το Gen 2 Evo

Η DS Techeetah αποκαλύπτει το Gen 2 Evo
Η DS Techeetah αποκαλύπτει το Gen 2 Evo

Έχοντας καταφέρει να επικρατήσει στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της Formula E, η DS Techeetah αποκαλύπτει το Gen 2 Evo.

 

DS Techeetah Gen 2 Evo

DS Techeetah Gen 2 Evo

 

Το μονοθέσιο Gen 2 EVO είναι η επανασχεδιασμένη εκδοχή του επιτυχημένου μονοθεσίου που χρησιμοποιήθηκε στην κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος.

 

Η DS Automobiles και το τμήμα που ασχολείται με τα motorsports, DS Performance, είχαν με επιτυχία περάσει και από τις δύο γενιές μονοθεσίων της Formula E. Με έναν ηλεκτροκινητήρα που εμφανίζει αυξημένη απόδοση στα 250 kW και την μπαταρία των 52 kWh, το 100% ηλεκτρικό μονοθέσιο κάλυψε τις αυξημένες απαιτήσεις που προέκυψαν από τις αλλαγές κανονισμών. Επίτρεψε μάλιστα στους οδηγούς να έχουν την άνεση να ολοκληρώσουν το κάθε E-Prix του προγράμματος χωρίς να απαιτείται αλλαγή αυτοκινήτου.

 

Η μοναδικότητα της εξέλιξης

 

Θυμίζουμε ότι το μονοθέσιο DS E-TENSE FE19 κατέκτησε και τους δύο τίτλους (Οδηγών και Ομάδων) την περασμένη σεζόν. Από την πλευρά του, το DS E-TENSE FE20 έχει δείξει πως μπορεί να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και φέτος. Αυτό έχοντας ήδη ένα τερματισμό στο podium τον περασμένο μήνα στο E-Prix του Santiago. Παρόλα αυτά, η επόμενη γενιά του μονοθεσίου βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης. Η εξέλιξη του μονοθεσίου σε ότι αφορά τη σχεδίαση, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Με ανασχεδιασμένο το μπροστινό μέρος και ένα νέο “πτερύγιο καρχαρία” πάνω από το κάλυμμα του κινητήρα, το Gen 2 EVO συμβολίζει τη μοναδικότητα της εξέλιξης. Αυτή όπως την αντιλαμβάνεται η Γαλλική εταιρεία για τα ηλεκτρικά αγωνιστικά του μέλλοντος.

 

Με την υψηλή επιστασία από το Σχεδιαστικό Τμήμα της DS Automobiles, η εμφάνιση του μονοθεσίου Gen 2 EVO της DS TECHEETAH ενσωματώνει την αισθητική ανανέωση και την βελτίωση της αεροδυναμικής που απαιτείται για την 7η σεζόν. Παράλληλα, διατηρεί το χρωματικό συνδυασμό του μαύρου με το χρυσό, του DS E-TENSE FE20. Με τη νέα αυτή εμφάνιση, τονίζονται τα premium χαρακτηριστικά που κάνουν τη DS Automobiles να ξεχωρίζει μέσα στο Group PSA. Επιπλέον αναδεικνύεται η ανωτερότητα της εταιρείας στην τεχνογνωσία της ηλεκτροκίνησης, αλλά και το καινοτόμο πνεύμα.

 

Τα αποκαλυπτήρια του Gen 2 EVO της Formula E θα πραγματοποιηθούν στις 3 Μαρτίου του 2020 στη Γενεύη. Παρούσα θα είναι η ομάδα DS TECHEETAH αλλά και ο οδηγός Jean-Eric Vergne, ο πρώτος με δύο Πρωταθλήματα στη Formula E και πρέσβης της DS Automobiles.

 

Με το λανσάρισμα ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών

 

Η αποκάλυψη του νέου ηλεκτρικού μονοθεσίου, συμπίπτει με το επικείμενο λανσάρισμα της νέας σειράς ηλεκτρικών και Plug-in υβριδικών αυτοκινήτων DS E-Tense. To Plugin υβριδικό DS 7 Crossback ETense 4x4 απόδοσης 300 ίππων και το 100% ηλεκτρικό DS 3 Crossback ETense ενσωματώνουν μοναδικά την υψηλή τεχνογνωσία στην ηλεκτροκίνηση. Καλύπτουν μάλιστα τις σύγχρονες ανάγκες για καθαρή και βιώσιμη μετακίνηση. Και όλα αυτά, πάντα με την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική της DS Automobiles.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...