Η FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης στη χώρα μας

Η FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης στη χώρα μας

Η FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης στη χώρα μας

Η FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης στη χώρα μας

Η FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης στη χώρα μας

 

H FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης στη χώρα μας, σε ειδική δημοσιογραφική εκδήλωση που πραγματοποίησε πρόσφατα.

 

FCA Greece 2019 (1)

FCA Greece 2019 (1)

 

Το «The Ranch» στο Σοφικό φιλοξένησε σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον πλήθος μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional. Η Fiat Chrysler Automobiles αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της αυτοκινητοβιομηχανίας. Διαθέτει μάλιστα παρουσία σε περισσότερες από 135 χώρες στον κόσμο.

 

Διατηρώντας 11 μάρκες αυτοκινήτων, ο όμιλος διαθέτει παράλληλα μια σειρά εταιρειών που ειδικεύονται στη ψηφιακή τεχνολογία και τον αυτοματισμό. Επιπλέον, την επεξεργασία πρώτων υλών, τις υπηρεσίες After Sales, αλλά και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου.

 

Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional. Μάλιστα διατηρεί διαχρονικά υψηλά μερίδια στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

 

FCA Greece 2019 (2)

FCA Greece 2019 (2)

 

Η FCA Greece παρουσίασε το πλάνο ανάπτυξης στη χώρα μας: στοχεύοντας ψηλά

 

Εκπροσωπώντας από τις 15 Απριλίου 2019 και τη μάρκα Jeep, η FCA Greece συνεχίζει το πλάνο ανάπτυξης του ομίλου στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Όπως παρουσίασε στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της FCA Greece, κ. Γιώργος Μπακόπουλος, η ένταξη της Jeep έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του ομίλου. Παράλληλα, συμπληρώνει τη γκάμα διαθέσιμων επιλογών για τους καταναλωτές.

 

Επιπλέον, η συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική παρουσία μεταξύ των μαρκών της FCA αποτελεί στρατηγική επιλογή του ομίλου. Μάλιστα, κάθε μάρκα εστιάζει στις ξεχωριστές ανάγκες των καταναλωτών δημιουργώντας μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα επιλογών.

 

Γεώργιος Μπακόπουλος

Γεώργιος Μπακόπουλος

 

Την παρουσία του ομίλου στην Ελλάδα συμπληρώνει η FCA ΒΑΝΚ, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της χώρας μας από το 1991 προσφέροντας υπηρεσίες χρηματοδότησης στο χώρο του αυτοκινήτου. Ο αντιπρόεδρος της FCA Bank, κ. Διονύσης Ξανθάκος, εξήγησε πως περισσότεροι από 300.000 πελάτες στην Ελλάδα έχουν επωφεληθεί από τις καινοτόμες λύσεις που διαχρονικά προσφέρει η FCA BANK, όπως είναι για παράδειγμα οι ψηφιακές υπηρεσίες συμβολαίων που διευκολύνουν και επιταχύνουν σημαντικά τις διαδικασίες χρηματοδότησης.

 

Παράλληλα ο κ. Ξανθάκος αναφέρθηκε και στο πλάνο ανάπτυξης της FCA BANK στην Ελλάδα που για το 2020 αναμένεται με την LEASYS να εισέλθει δυναμικά στο χώρο των μακροχρόνιων μισθώσεων.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...