Η FCA Heritage κλείνει 5 χρόνια παρουσίας

Η FCA Heritage κλείνει 5 χρόνια παρουσίας

Η FCA Heritage κλείνει 5 χρόνια παρουσίας

Η FCA Heritage κλείνει 5 χρόνια παρουσίας
Η FCA Heritage κλείνει 5 χρόνια παρουσίας

Η FCA Heritage κλείνει 5 χρόνια παρουσίας και συνεχίζει να προωθεί την ιστορική κληρονομία των Fiat, Alfa Romeo, Lancia και Abarth μέσω σειράς υπηρεσιών.

 

 

FCA Heritage

FCA Heritage

 

Από το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στη Νέα Υόρκη (MoMA) και διαγωνισμούς κλασσικών αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο, μέχρι τους αγώνες ιστορικών οχημάτων και τις υπηρεσίες συντήρησης και αναπαλαίωσης, η FCA Heritage κρατάει ζωντανή και επίκαιρη όσο ποτέ την αγάπη για τα Ιταλικά αυτοκίνητα.

 

Συνεργασίες σε όλο τον κόσμο



Από την αρχή της λειτουργίας της, η FCA Heritage, δημιούργησε συνεργασίες με μερικά από τα πιο διάσημα μουσείο σε όλο τον κόσμο. Το Victoria & Albert Museum στη Μεγάλη Βρετανία, το Musée National de la Voiture, στη Γαλλία, το Triennale Design Museum στην Ιταλία, αλλά και το Sinsheim Museum of Technology στη Γερμανία, με τη βοήθεια της FCA Heritage φιλοξένησαν μερικά από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα των Ιταλικών μαρκών του Ομίλου FCA. Στη λίστα εξέχουσα θέση κατέχει η προσθήκη στη μόνιμη συλλογή του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA), ενός Fiat 500 F του 1968, το οποίο αποτελεί σύμβολο του Ιταλικού στιλ, αλλά και συνολικότερα της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

 

Παρόντα και σε διαγωνισμούς κλασσικών αυτοκινήτων



Παράλληλα με τη συμμετοχή στις συλλογές μουσείων σε όλο τον κόσμο, τα «διαμάντια» της FCA Heritage συμμετείχαν σε διαγωνισμούς κλασσικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία. Στο Goodwood Festival of Speed, στο Targa Florio -όπου το 2016 ο Πρόεδρος της FCA κ. John Elkann συμμετείχε με μια Alfa Romeo Giulietta SZ-, αλλά και το “Mille Miglia”, μοντέλα όπως οι Alfa Romeo 6C 1500 SS, Alfa Romeo 1900 C52 Coupé (‘Disco Volante’) και Brabham BT45 Alfa Romeo κατέκτησαν πρωτιές σε αγώνες, αλλά και διαγωνισμούς ομορφιάς.

 

 

Heritage HUB

Heritage HUB

 

Συνεχίζοντας την παράδοση



Πριν λίγες ημέρες, τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Officine Classiche – του τμήματος ανακατασκευών και πιστοποιήσεων της FCA Heritage– ήρθε να ενισχύσει τις υπηρεσίες που προσφέρονται προς ιδιώτες, αλλά και την ιδιωτική συλλογή του Ομίλου. Με έκταση 6.000τ.μ. σε σχέση με τα 900τ.μ. που αρχικά είχε στη διάθεση του, το Officine Classiche φέρνει πίσω στην αρχική τους κατάσταση κλασσικά μοντέλα των Fiat, Alfa Romeo, Lancia και Abarth. Παράλληλα πιστοποιεί με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές κλασσικά αυτοκίνητα του Ομίλου, αλλά και προσφέρει πληροφορίες σε συλλέκτες σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, με τη νέα σειρά “Heritage Parts”, έγινε για πρώτη φορά διαθέσιμη μια σειρά αυθεντικών ανταλλακτικών που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τις αυθεντικές μεθόδους παραγωγής.



Heritage HUB



Με τα αυτοκίνητα να αποτελούν ζωντανή ιστορία και όχι ένα απλό μουσειακό στοιχείο, η FCA Heritage δημιούργησε το Heritage HUB, τον χώρο όπου σε περίπου 15.000τ.μ. περισσότερα από 300 αυτοκίνητα βρίσκονται δίπλα στον επισκέπτη αποκαλύπτοντας μπροστά στα μάτια του το μεγαλείο της Ιταλικής αυτοκινητιστικής κληρονομίας. Παράλληλα μέσω του www.fcaheritage.com και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Instagram, Facebook και YouTube, το κοινό μπορεί να γνωρίσει από απόσταση το μαγικό κόσμο της FCA Heritage. Το video που δημιουργήθηκε ειδικά για τα 5 πρώτα χρόνια λειτουργίας του οργανισμού, δίνει μια περιεκτική, αλλά γεμάτη συναίσθημα εικόνα της δυναμικής αφετηρίας της FCA Heritage.



Δείτε το βίντεο

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...