Η Ferrari παρουσίασε την SF1000

Η Ferrari παρουσίασε την SF1000

Η Ferrari παρουσίασε την SF1000

Η Ferrari παρουσίασε την SF1000
Η Ferrari παρουσίασε την SF1000

Η Ferrari παρουσίασε την SF1000, ένα βελτιωμένο αεροδυναμικά και μηχανικά μονοθέσιο, το οποίο γεννά μεγάλες προσδοκίες για τη σεζόν που έρχεται.

 

 

Ferrari SF1000

Ferrari SF1000

 

Η παρουσίαση του νέου μονοθεσίου πραγματοποιήθηκε στο Teatro Romolo Valli, στη Ρέτζιο Εμίλια. Μάλιστα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Η SF1000 έχει το δικό της συμβολισμό, καθότι ο αριθμός 1000 είναι το σύνολο των grand prix στα οποία έχει συμμετάσχει η ιταλική ομάδα, οι προσδοκίες δε που γεννά για την ερχόμενη σεζόν είναι μεγάλες και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto…

 

 

«Μπροστά σας έχετε το 66ο μονοθέσιο που έχει κατασκευάσει η Scuderia σε όλη αυτή τη διαδρομή της στη Formula 1. Οι στόχοι μας για φέτος είναι ιδιαίτερα υψηλοί. Πρέπει ωστόσο να ωριμάσουμε ακόμα περισσότερο και να ρίξουμε το βάρος μας στην αξιοπιστία, διότι η έλλειψή της ήταν ένα από τα αδύναμα χαρακτηριστικά της προηγούμενης σεζόν» δήλωσε ο Binnoto.

 

 

Ferrari SF1000

Ferrari SF1000

 

Δηλώσεις Sebastian Vettel

 

 

«Κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει τη σεζόν αυτή, άλλωστε μιλάμε για τη Formula 1, ένα πρωτάθλημα με διαρκείς εναλλαγές και λεπτομέρειες που μπορούν να καθορίσουν τα πάντα. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ή για να το πω καλύτερα, συγκρατημένα αισιόδοξος…»

 

 

Δηλώσεις Charles Leclerc

 

 

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ. Είμαι επίσης ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα. Έχω δουλέψει ήδη αρκετά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και με την ομάδα, και θεωρώ πως το νέο μονοθέσιο θα μας βοηθήσει να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

 

 

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης

 

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...