Η Ford αναστέλλει την παραγωγή οχημάτων

Ford logo

Η Ford αναστέλλει την παραγωγή οχημάτων

Η Ford αναστέλλει την παραγωγή οχημάτων
Η Ford αναστέλλει την παραγωγή οχημάτων

Η Ford αναστέλλει την παραγωγή οχημάτων και κινητήρων στις εγκαταστάσεις παραγωγής της στην ηπειρωτική Ευρώπη, λόγω κορωνοϊού.

 

Ford logo

Ford logo

 

Το μέτρο αυτό ακολουθεί τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ευρώπη που έχουν στο επίκεντρό τους την επιδημία του κορωνοϊού την ώρα που ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες. Η απόφαση της Ford να σταματήσει προσωρινά την παραγωγή θα συμβάλει στις προσπάθειες περιορισμού της εξάπλωσης του ιού.



«Ενώ ο αντίκτυπος του κορωνοϊού στις εγκαταστάσεις μας έχει περιοριστεί μέχρι στιγμής, οι επιπτώσεις του στους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους, τους προμηθευτές και τους πελάτες μας, καθώς και στην ευρωπαϊκή κοινότητα συνολικά, είναι άνευ προηγουμένου». Αυτό δήλωσε ο Stuart Rowley, president, Ford of Europe . «Λόγω των επιπτώσεων που έχει η συνεχιζόμενη αυτή κρίση στην ευρωπαϊκή αγορά και στον κλάδο των προμηθευτών – μαζί με τις πρόσφατες ενέργειες των χωρών να περιορίσουν όλες τις μετακινήσεις και προσωπικές επαφές – αποφασίσαμε να διακόψουμε προσωρινά την παραγωγή στις κύριες κατασκευαστικές εγκαταστάσεις μας στην ηπειρωτική Ευρώπη.»



Ευελπιστώντας ότι αυτό το μέτρο θα απαιτηθεί για σύντομο χρονικό διάστημα, η ακριβής διάρκειά του εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Αυτές περιλαμβάνουν την εξάπλωση του κορωνοϊού. τις αποφάσεις των εθνικών κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά την κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων των διασυνοριακών μεταφορών, την ικανότητα του προμηθευτικού κλάδου να προμηθεύει εξαρτήματα και την επιστροφή των πελατών στις αντιπροσωπείες, πολλές από τις οποίες έχουν πλέον αναστείλει τη λειτουργία τους ως μέρος των μέτρων που λαμβάνονται σε εθνικό επίπεδο.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...