Η Ford Mustang γίνεται 55άρα

Η Ford Mustang γίνεται 55άρα

Η Ford Mustang γίνεται 55άρα

Η Ford Mustang γίνεται 55άρα
Η Ford Mustang γίνεται 55άρα

Η Ford Mustang γίνεται 55άρα και ούσα σε φάση ανθρώπινης ωριμότητας, η επετειακή έκδοση Mustang55 «πυροβολεί» με V8, 5,5 λίτρα και 450 mustangs.

 

Ford Mustang

Ford Mustang

 

Βασίζεται στη Ford Mustang 5.0L V8 (450 PS). Μάλιστα για την περίσταση έχει φορέσει χαρακτηριστικές λωρίδες στο καπό, από τις εξαγωγές του αέρα και πίσω, και το πλάι, λογότυπα και προαιρετική αεροτομή στο πίσω μέρος. Την όμορφη και εντυπωσιακή εικόνα συμπληρώνουν στιλιστικά στοιχεία από τα θρυλικά μοντέλα της οικογένειας Mustang Shelby.

 

Η Mustang55 διατίθεται ως fastback και cabrio. Οι μαύρες λωρίδες εντάσσονται δυναμικά στο χαμηλού προφίλ καπό και στα χαμηλωμένα πλαϊνά τμήματα. Η επίσης μαύρη οροφή (για τα μοντέλα fastback) δένει με τις γυαλιστερές μαύρες ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών. Οι εκδόσεις της Mustang55 σε απόχρωση Shadow Black περιλαμβάνουν ασημί λωρίδες, ενώ οι αντίστοιχες cabrio φέρουν μία μαύρη, υφασμάτινη οροφή.

 

Η διπλή μάσκα φέρει δίχρωμο, γυαλιστερό μαύρο και Pillar Black φινίρισμα και φιλοξενεί στο πάνω τμήμα της το έμβλημα του μοντέλου. Τα σήματα «5.0» στα εμπρός φτερά κοσμούνται από μια υποδιαστολή βαμμένη αποκλειστικά στην απόχρωση Colorado Red.

 

Ford Mustang

Ford Mustang

 

Το εσωτερικό φέρει ανθρακονημάτινα ένθετα στο ταμπλό, δερμάτινη κεντρική κονσόλα και προστατευτικό γονάτων με χαρακτηριστική γκρι ραφή. Οι εκδόσεις με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο της Ford περιλαμβάνουν μία μοναδική ανάγλυφη λαβή στον επιλογέα, με τα 10τάχυτα αυτόματα να φέρουν αλουμινένιο λεβιέ. Τα καθίσματα και τα πάνελ των θυρών έχουν επένδυση από Alcantara υψηλής ποιότητας.

 

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται θερμαινόμενα και κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα, το προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3 της Ford, στην προκειμένη περίπτωση με DAB+ radio και ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης από την B&O με 12 ηχεία.

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...