Η Hyundai αποκαλύπτει το νέο i20

Η Hyundai αποκαλύπτει το νέο i20

Η Hyundai αποκαλύπτει το νέο i20

Η Hyundai αποκαλύπτει το νέο i20
Η Hyundai αποκαλύπτει το νέο i20

Η Hyundai αποκαλύπτει το νέο i20, με την εταιρεία να δημοσιεύει τα πρώτα σχέδια του ολοκαίνουριου μοντέλου που θα έχει ένα εντελώς νέο σχεδιασμό.

 

New Hyundai i20 teaser photo

New Hyundai i20 teaser photo

 

Μάλιστα θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα διατεθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai: «Sensuous Sportiness».

 

Η σχεδιαστική φιλοσοφία «Sensuous Sportiness» χαρακτηρίζεται από την αρμονία ανάμεσα σε τέσσερα βασικά στοιχεία. Τις αναλογίες, τη σχεδίαση, το στυλ και την τεχνολογία. Ο σκοπός αυτής της σχεδιαστικής κατεύθυνσης είναι να διανθίσει με ελκυστικό στιλ τα μοντέλα της Hyundai. Έτσι δημιουργεί συναισθηματική αξία και  τους δίνει μια ξεχωριστή εμφάνιση.

 

Οι εικόνες δείχνουν ότι το ολοκαίνουργιο i20 θα χαρακτηρίζεται από μια πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση. Η δυναμική μάσκα στο εμπρός μέρος έχει ως αποτέλεσμα ένα χαρακτηριστικό ευρύ και χαμηλό αμάξωμα. Επίσης, η μοναδική φωτεινή υπογραφή υπογραμμίζει το πλάτος του ολοκαίνουριου i20. Επιπλέον, η τολμηρή γραμμή στο πλάι τονίζει τις σπορ αναλογίες και την ευελιξία του αυτοκινήτου. Το πίσω μέρος συμπληρώνεται με την οριζόντια σχεδίαση των επίσης δυναμικών φωτιστικών σωμάτων.

 

Για την περαιτέρω βελτίωση της κομψότητας και της αισθητικής του εσωτερικού χώρου, ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη αφής έχουν συνδυαστεί με οθόνες 10,25 ιντσών.

 

Το ολοκαίνουριο i20 θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου 2020. Μάλιστα υπολογίζεται πως η διάθεσή του στην αγορά θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2020.


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...