Η Jeep στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Η Jeep στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Η Jeep στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Η Jeep στην εποχή της ηλεκτροκίνησης
Η Jeep στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Με την εμπορική διάθεση των νέων Plug-In Hybrid Jeep Renegade και Jeep Compass να αναμένεται μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2020, η Jeep μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

 

 

Renegade - Compass 4xe

Renegade – Compass 4xe

 

Τα Renegade και Jeep Compass είναι τα πρώτα μοντέλα με τα οποία η θρυλική μάρκα θα περάσει στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης. Μάλιστα οι μηχανικοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την τεχνολογία Plug-In Hybrid. Στόχος να προσφέρουν τα κορυφαία επίπεδα άνεσης και ασφάλειας των μοντέλων Jeep. Παράλληλα, επιθυμία τους η διατήρηση  εξαιρετικά χαμηλών επιπέδων στην κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων.

 

Παράλληλα, το σύστημα Plug-In Hybrid της Jeep, με τη χαρακτηριστική ονομασία 4xe δεν θα μπορούσε παρά να εξασφαλίζει και κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες. Πρόκειται όντως για ένα εξαιρετικά προηγμένο σύστημα τετρακίνησης.

 

 

Με στόχο το κοινό να έχει μια πρώτη γεύση για τη νέα εποχή, δημιουργήθηκε η σελίδα Jeep 4xe. Σε αυτή, με σύντομο και πρακτικό τρόπο γίνεται επεξήγηση μια σειράς χαρακτηριστικών των Plug-In Jeep Renegade και Compass. Η τεχνολογία 4xe θα προσδίδει ακόμα μεγαλύτερες off-road δυνατότητες. Αυτό αφού η ηλεκτρική κίνηση που θα μεταφέρεται μέσω των πίσω τροχών δίνει μεγάλα ποσά ροπής ακόμα και με μηδενικές ταχύτητες. Επιπλέον, χαρίζει μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση της ισχύος από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και τον ηλεκτροκινητήρα.

 

Η δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια σημαίνει πως τα Plug-In Jeep Renegade και Compass θα μπορούν να κινούνται στη φύση με μηδενικούς ρύπους. Αυτό, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, θα δώσει μια απόλυτα ξεχωριστή επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

 

 

Το λανσάρισμα των δύο υβριδικών μοντέλων της Jeep στην ελληνική αγορά αναμένεται τον Ιούνιο του 2020. Μάλιστα οι εκδόσεις θα εκπέμπουν CO2 σε επίπεδα κάτω του ορίου των 50γρμ./χλμ.    

 

https://www.jeep.gr/4xe-hybrid


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...