Η Kosmocar παρούσα στην 84η ΔΕΘ

Η Kosmocar παρούσα στην 84η ΔΕΘ

Η Kosmocar παρούσα στην 84η ΔΕΘ

Η Kosmocar παρούσα στην 84η ΔΕΘ

Η Kosmocar παρούσα στην 84η ΔΕΘ

Η Kosmocar παρούσα στην 84η ΔΕΘ, με την εταιρεία να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με ένα περίπτερο αποκλειστικά αφιερωμένο στην ηλεκτροκίνηση.

 

Audi e-tron

Audi e-tron

Μάλιστα το «παρών» στην Έκθεση δίνουν μοντέλα τόσο της Volkswagen όσο και της Audi.

 

Οι επισκέπτες της Δ.Ε.Θ. έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το e-Golf. Με αυτονομία σχεδόν 300 χλμ., το e-Golf προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που το έχουν καταστήσει ως ένα από τα πιο αγαπητά μοντέλα.

 

Αντίστοιχου οικολογικού χαρακτήρα είναι το επίσης ηλεκτρικό e-up!. Έχει αυτονομία σχεδόν 260 χιλιομέτρων και αποτελεί ιδανικό όχημα όχι μόνο για τις μεγαλουπόλεις, αλλά και για κοντινές αποδράσεις.

 

Το περίπτερο της Kosmocar φιλοξενεί και το ηλεκτρικό SUV Audi e-tron. Το συγκεκριμένο προσφέρει όχι μόνο το πρεστίζ, αλλά και την άνεση που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της μάρκας. To πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Audi, με άνετους χώρους για πέντε επιβάτες και τις αποσκευές τους, συνδυάζει τον premium χαρακτήρα και τις σπορ επιδόσεις.

 

Η μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης εξασφαλίζει αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χιλιόμετρα (κατά WLTP). Αυτό καθιστά το e-tron ένα μοντέλο ιδανικό για κάθε περίσταση.

 

Πηγή: Kosmocar


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...