Η Kosmocar στο «Eco-Fest 2020»

Η Kosmocar στο «Eco-Fest 2020»

Η Kosmocar στο «Eco-Fest 2020»

Η Kosmocar στο «Eco-Fest 2020»
Η Kosmocar στο «Eco-Fest 2020»

Η Kosmocar στο «EcoFest 2020», με την εταιρεία να συμμετέχει στο Συνέδριο που διοργανώθηκε το τριήμερο 18-20 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

 

Kosmocar - EcoFest 2020

Kosmocar – EcoFest 2020

 

Πλήθος επισήμων επισκέφθηκε τον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο της Kosmocar την ημέρα των εγκαινίων. Μάλιστα, σημαντική ήταν η προσέλευση του κοινού όλο το τριήμερο των εκδηλώσεων.

 

 

Ιδιαίτερα δημοφιλή αποδείχθηκαν τα test-drives των Volkswagen e-up! και E-Golf. Μάλιστα πολλοί επισκέπτες απόλαυσαν την πρώτη τους οδηγική εμπειρία με ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

 

 

Στελέχη της Kosmocar συμμετείχαν ως ομιλητές στην ημερίδα για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης στους Δήμους της Ελλάδας και το “3ο Eco-Mobility Conference”, το μεγάλο ετήσιο  συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα.

 

 

Τα εγκαίνια του Eco-Fest 2020 έκαναν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Οι δύο τους επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο της Kosmocar και είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σε βάθος για τις δυνατότητες των σύγχρονων ηλεκτρικών μοντέλων των Volkswagen, Audi και Skoda. 

 

Kosmocar - EcoFest 2020

Kosmocar – EcoFest 2020

 

Ημερίδα με θέμα βιώσιμες πόλεις και ηλεκτροκίνηση

 

 

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου διοργανώθηκε ημερίδα με θέμα τις «έξυπνες», βιώσιμες πόλεις και την ηλεκτροκίνηση. Σε αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, δήμαρχοι και περιφερειάρχες απ’ όλη την Ελλάδα. Σε ομιλία του, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Volkswagen, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα εφαρμογής ενός θεσμικού πλαισίου, που θα συντονίσει όλους τους εμπλεκόμενους, υπηρεσιακούς παράγοντες και εταιρείες, με στόχο τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης. Στάθηκε στη συνολική υπεροχή του Volkswagen Group με ηλεκτρικά μοντέλα που ήδη διατίθενται στην αγορά. Μάλιστα προανήγγειλε το λανσάρισμα του καινοτόμου Volkswagen ID.3 αργότερα μέσα στο έτος, με αυτονομία έως και 550 χλμ. Επιπλέον, το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει χαρακτηριστικά που το καθιστούν ευθέως  ανταγωνιστικό απέναντι ακόμη και σε συμβατικά αυτοκίνητα.

 

 

Eco-Mobility Conference

 

 

Την τελευταία ημέρα του Eco-Fest 2020, διεξάχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το «Eco-Mobility Conference», το μεγάλο ετήσιο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση και τα εναλλακτικά καύσιμα, με ομιλητές από την κεντρική πολιτική σκηνή, την τοπική αυτοδιοίκηση, τον ιδιωτικό τομέα και τον ακαδημαϊκό χώρο. Σε συμμετοχή του στο εναρκτήριο πάνελ του συνεδρίου, ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Kosmocar-Skoda, αναφέρθηκε στη γκάμα της Skoda που πλέον διαθέτει τόσο ηλεκτρικά όσο και plug-in υβριδικά μοντέλα και η οποία μέσα στο 2020 θα εμπλουτιστεί περαιτέρω. Σε πάνελ του συνεδρίου αφιερωμένο στις υποδομές ηλεκτροκίνησης, ο κ. Νίκος Μαρτίνος, Group PR Manager της Kosmocar, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αναγκαιότητα επιτάχυνσης παρουσίασης κινήτρων και της ανάπτυξης υποδομών στην Ελλάδα, που θα διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην ευρύτερη και ταχεία εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης.

 

Kosmocar - EcoFest 2020

Kosmocar – EcoFest 2020

 

Και παρουσιάσεις μοντέλων

 

 

Στο Eco-Fest 2020, η Kosmocar παρουσίασε σε χώρο περίπου 400 τ.μ. τα ηλεκτρικά Volkswagen e-up! και E-Golf, το plug-in υβριδικό Passat GTE και τα Polo TGI και Caddy TGI που κινούνται με φυσικό αέριο. Από την Audi συμμετείχαν το ηλεκτρικό e-tron και το A3 g-tron με φυσικό αέριο ενώ από τη SKODA το ηλεκτρικό Citigoe iV και τα φυσικού αερίου Kamiq G-TEC, Scala G-TEC καθώς και Octavia Combi G-TEC.

 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...