Η Moto Guzzi στην EICMA 2019

Η Moto Guzzi στην EICMA 2019

Η Moto Guzzi στην EICMA 2019

Η Moto Guzzi στην EICMA 2019

Η Moto Guzzi στην EICMA 2019

Η Moto Guzzi στην EICMA 2019, με τη φίρμα να παρουσιάζει στην έκθεση του Μιλάνου τρεις μοτοσικλέτες, η κάθε μια με τον δικό της χαρακτήρα.

 

Η Moto Guzzi στην EICMA 2019

Moto Guzzi – EICMA 2019

MOTO GUZZI V85 TT TRAVEL

 

Ο ανεμοθώρακας είναι πιο ψηλός, ενώ διατίθενται δύο ευρύχωρες βαλίτσες, θερμαινόμενα γκριπ, ζεύγος επιπρόσθετων φωτιστικών σωμάτων LED και η πλατφόρμα πολυμέσων ΜΙΑ, στην οποία μπορεί να συνδεθεί το smartphone, επεκτείνοντας τις λειτοργίες του πίνακα οργάνων. Η αποκλειστική απόχρωση αφορά τη Sabbia Namib.

 

TT Travel

TT Travel

MOTO GUZZI V7 III STONE S

 

Είναι πιο σπορ και η παραγωγή της περιορισμένη στις 750 μονάδες. Η δεξαμενή καυσίμου  έχει στο πάνω μέρος της μια δερμάτινη λωρίδα, ενώ από εκεί και πέρα, η μοτοσικλέτα εξοπλίζεται με πλήρες σετ φώτων LED, με τον προβολέα να είναι σε πιο χαμηλή θέση, όπως ο πίνακας οργάνων, με πιο κοντό και λεπτό πίσω λασπωτήρα. Νέοι είναι οι ιδιαίτεροι καθρέπτες, που δίνουν ένα πιο αεροδυναμικό προφίλ.

 

Τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσικλέτας επεκτείνουν οι κόκκινες λεπτομέρειες, το έμβλημα της εταιρείας και τις δύο πλευρές της δεξαμενής καυσίμου, τα ελατήρια των αμορτισέρ και άλλα πολλά. Ξεχωρίζουν επίσης η δεξαμενή καυσίμου που ανοίγει/κλείνει με κλειδί, πολλά στοιχεία από αλουμίνιο και οι κυλινδροκεφαλές με πτερύγια ψύξης. Τα ελαστικά είναι Dunlop Arrowmax Streetsmart.

 

Moto Guzzi Fast Endurance

Moto Guzzi Fast Endurance

MOTO GUZZI V7 III RACER 10th ANNIVERSARY

 

Η μοτοσικλέτα «γεννήθηκε» το 2010 και έχει ανανεωθεί. Το εμπρός πάνω μέρος του φέρινγκ έχει ενσωματωμένο ανεμοθώρακα και εμπλουτίζεται με κόκκινα γραφικά με λεπτομέρειες 10th Anniversary. Στο κέντρο του φέρινγκ φιλοξενείται ο νέος προβολέας full LED, ενώ ίδιας τεχνολογίας είναι το πίσω φωτιστικό σώμα και τα φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας. Το σπορ ύφος της μοτοσικλέτας ενισχύεται από τον πιο λεπτό πίσω λασπωτήρα και τους νέους καθρέπτες. Η δεξαμενή καυσίμου διακοσμείται από μεταλλικό χρώμιο, ενώ ο αριθμός επτά με την ιταλική σημαία, είναι εύκολα εντοπίσιμος. Παράγεται σε ορισμένο αριθμό και η μοτοσικλέτα φορά ελαστικά Dunlop Arrowmax Streetsmart, που ευνοούν τις επιδόσεις.

 

Πηγή: Moto Guzzi


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...