Η ΝASA επέλεξε τη Nanobionic

Η ΝASA επέλεξε τη Nanobionic

Η ΝASA επέλεξε τη Nanobionic

Η ΝASA επέλεξε τη Nanobionic
Η ΝASA επέλεξε τη Nanobionic

Η ΝASA επέλεξε τη Nanobionic, την πρώτη ελληνική εταιρία που συμπεριλαμβάνεται μέσα στις 10 πιο καινοτόμες στον κόσμο για τον διαγωνισμό NASA iTech ii.

 

NASA i-Tech

NASA i-Tech

 

Η ελληνική εταιρεία Nanobionic κατάφερε να συμπεριληφθεί στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού καινοτομίας της NASA, iTech II. Σε μόλις οκτώ χρόνια από την ίδρυσή της το 2011, ως μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των υφασμάτων υψηλής τεχνολογίας, η Nanobionic κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση. Μάλιστα αυτό από έναν κολοσσό της καινοτομίας όπως η NASA.

 

 

Η Nanobionic συμμετείχε στον διαγωνισμό χάρη στη δημιουργία ενός υφάσματος. Ενός υφάσματος που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τη μυϊκή απόδοση και την αντοχή μειώνοντας παράλληλα την κόπωση. Πρακτικά, η τεχνολογία βοηθάει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα. Παράλληλα βελτιώνει την αποκατάσταση και την ποιότητα του ύπνου, κάτι που άπτεται του άμεσου ενδιαφέροντος της NASA. Αυτό λόγω των πολλών επανδρωμένων αποστολών που πραγματοποιεί στο διάστημα.

 

 

Ο Γεώργιος Ψιψίκας, συν-ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος της Nanobionic δήλωσε. «Η συμμετοχή της εταιρείας μας στην τελική δεκάδα του διεθνούς κύρους διαγωνισμού καινοτομίας της NASA αποτελεί την ύψιστη τιμή και αναγνώριση της προσπάθειάς μας. Όταν ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η τεχνολογία μας θα καταφέρει να αναγνωριστεί από έναν τεχνολογικό γίγαντα όπως η NASA. Αυτή η διάκριση, μας γεμίζει με υπερηφάνεια, δύναμη και όρεξη. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να καινοτομούμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πελατών μας. Είμαστε επίσης διπλά υπερήφανοι που ουσιαστικά ως Έλληνες αντιπροσωπεύσαμε επιτυχώς για πρώτη φορά την χώρα σε αυτόν τον διεθνή διαγωνισμό».

 

 

Πηγή: Nanobionic


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...