Η Nissan στο πλευρό της Κίνας

Nissan - Κορωνοϊός

Η Nissan στο πλευρό της Κίνας

Η Nissan στο πλευρό της Κίνας
Η Nissan στο πλευρό της Κίνας

Η Nissan στο πλευρό της Κίνας, με την εταιρεία, μέσω της κοινοπραξίας της στη χώρα, να προσφέρει 5 εκατομμύρια γουάν, για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

 

Nissan - Κορωνοϊός

Nissan – Κορωνοϊός

 

Από την στιγμή εξάπλωσης του νέου ιού στην πόλη Wuhan, όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της DFL, η ομάδα διαχείρισης της Nissan και της DFL βρέθηκαν σε επιφυλακή. Αυτό λόγω των ενδεχόμενων επιπτώσεων στους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους και τους προμηθευτές τους, τόσο στην Wuhan, όσο και σε ολόκληρη τη χώρα.

 

 

«Είμαστε πολύ ανήσυχοι για τον αντίκτυπο του νέου κορωνοϊού». Αυτό δήλωσε ο Shohei Yamazaki, ανώτερος αντιπρόεδρος της Nissan, πρόεδρος της επιτροπής διαχείρισης στην Κίνα και πρόεδρος της DFL. «Η Wuhan, καθώς και η επαρχία Hubei, αποτελούν σημαντική βάση για τη Nissan στην Κίνα. Μέσω αυτής της δωρεάς, συμπαραστεκόμαστε στον λαό της Wuhan και σε ολόκληρη την Κίνα.

 

 

«Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την υγεία και την ασφάλεια όλων. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση με τον κορωνοϊό. Είμαστε σε επιφυλακή για την υγεία των εργαζομένων, των εμπόρων και των προμηθευτών μας στο Wuhan και στην Κίνα. Τους παρέχουμε μάλιστα όλα τα απαραίτητα εργαλεία υποστήριξης και προφύλαξης.»

 

 

Υπάρχουν επτά επιχειρησιακές μονάδες υπό  την «σκέπη» της Dongfeng Motor Company Limited. Αυτές, μεταξύ άλλων,  δραστηριοποιούνται με τα εμπορικά σήματα των Nissan και Infiniti, στους τομείς των οχημάτων και των ανταλλακτικών. 

 


#Follow us on Instagram

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή

Φορτώνει...
Εάν η σελίδα δεν φορτώνει, κάντε κλικ εδώ.
Φορτώνει...